- AutorOdp.
- 11 marca 2007 at 11:13
co mam zrobić, aby moja skóra pod pachami nie różniła się od tej na innych partiach ciała? golę się dożć często, raz czasem nawet dwa dziennie, bo mój partner jest przewrażliwiony na tym punkcie, ale mimo to mam maleńkie, mikroskopijne czarne „kropeczki”, których nie da się wygolić za nic, na dodatek skóra jest trochę podrażniona. nie jest to katastrofa, ale jak widzę w internecie, gazetach i telewizji kobiety ze skórą pod pachami tak gładką jak na policzku niemowlaka, to zazdrożć mnie cholerna zżera. a przecież takie pachy mają też zwykłe kobiety! co mam zrobić?
przepraszam, że zrobiłam drugi taki sam temat, ale nie wiedziałam, czy dać to do zdrowia czy do piękna 😉
20 marca 2007 at 16:02Ja radzę ci depilować pachy, a nie golić. ja sobie depiluje, przyznaje ze troche boli, ale za to efekt jest suuuper 🙂 Kazdy zazdrosci mi moich pach wiec bol staje sie mniejszy 😉
20 marca 2007 at 17:14Ja tak samo jak czarna lilia depiluję sobie paszki i mam bardzo gładziutkie, oczywiscie na poczatku boli niemilosiernie;(, ale naprawde się oplaca efekt na kilka dni, a nawet ponad tydzien, naprawde polecam.
Choć myżlę, że używanie do golenia pach, pianki do golenia, nawet męskiej też polepsza golenie.
22 marca 2007 at 11:51ale nawet po depilacji skóra jest tam troszkę ciemniejsza, a już na pewno przez jakiż czas czerwona. i jeszcze te reklamy: „co według ciebie mam najpiękniejsze?” pachy… myżlałby kto? 😀
22 marca 2007 at 13:07Nie należy wierzyć w reklamy i plakaty.To jest wszystko komputerowo zrobione…nawet modelka to człowiek:) Może i depilacja ci pomoze bo włosy odrastają dłuzej i nie bedziesz musiala podrazniac skóry codziennym goleniem.
22 marca 2007 at 14:31Ja polecam wosk w salonie efekt gładkich pach utrzymuje się nawet do 4 tygodni.
22 marca 2007 at 16:26Ja sobie też depiluje pachy i dlatego są takie gładziutkie. Fakt boli bardzo ale można się przyzwyczaić w końcu nie depilujesz się codziennie tylko raz na tydzień albo rzadziej. Czasami trzeba się nacierpieć żeby być piękną.
A co do reklam to dla mnie bujda i tak wszystko retuszują komputerowo. 😉
22 marca 2007 at 23:02ja sobie gole paszki ale na szczescie jestem tak skonstruowana ze nie musze robic tego codziennie i mam jasny zarost
moje przyjaciolki chodza do kosmetyczki – zaplaca i maja spokój na jakis czas wiec moze tez powinnas spróbowac 3 kwietnia 2007 at 20:45salon jest chyba najlepszy, wydepiluja i po bolu.sama nie ejstem w stanie zadawac sobie az takich cierpien;)
5 kwietnia 2007 at 09:39A ile kosztuje takie jednorazowe wydepilowanie pach u kosmetyczki?
2 lutego 2011 at 09:04Dziewczyny, ja bym na waszym miejscu zainwestowała w depilacje laserowa. 3 wizyty i po kłopocie, nie trzeba się niczym przejmować. W Warszawie maja żwietne studio depilacji Laserowej, może ktoż słyszał, Studio Laser. Warto się tam p****żć, obsługa pierwsza klasa, po włoskach żladu nie zostaje.
6 lutego 2011 at 23:31Przed wakacjami akcja „włos” powinna być włażnie teraz rozpoczęta. Laser jest bezpieczna opcja, wypytałam o wszystko w Centrum Laseroterapii
7 lutego 2011 at 18:14Jak sprawdziłam w gabinecie Elite to tam koszt zabiegu depiacji pach moim zdaniem nie jest duzy bo to kwestia 250-350zł.
13 kwietnia 2011 at 15:54W sumie powiem Wam ze te ceny nie sa jakies takie strasznei wysokie.I jesli przełozymy je na to ile wydajemy na depilacje woskiem,depilatory to laserowa zdecydowanie bardziej sie opłaca.
10 maja 2011 at 10:12Ja się włażnie przymierzam do depilacji laserowej, bo to chyba najlepszy sposób, żeby pozbyć się niechcianych włosów raz na zawsze. Depilacja i woskowanie są też dobre, ale jak wiadomo efekt nie trwa wiecznie, a jak zsumujemy koszty, to się może okazać, że laserem wyjdzie taniej 🙂
- AutorOdp.