- AutorOdp.
- 11 maja 2011 at 23:30
doceniam kobiece zachody o pozbycie się owłosienia pod pachami…
ale jeżli nie wyjdzie , to żadna zgroza! parę włosków w te, lub w te, to nic zdrożnego! 😆
mimo to, bardzo są mi miłe babskie starania o wygląd 👿 bo jestem facetem! 😉
17 maja 2011 at 12:17Czy da się to zrobić podczas jednego zabiegu czy trzeba kilka razy odwiedzać kosmetyczne? Chodzi mi o laser:) kompletnie się na tym nie znam
13 stycznia 2012 at 11:44Chyba faktycznie jedynie depilacja laserowa może być w tym wypadku skuteczna. Po zwykłych maszynkach czy kremach zawsze będą zostawać te czarne kropki. Taka depilacja jest na pewno sporym wydatkiem, ale przynajmniej jest skuteczna.
16 stycznia 2012 at 14:11Ja włoski pod pachami golę zwykłą maszynką, a żeby nie wrastały i skóra nie była w tym miejscu ciemniejsza niz reszta, to podobno dobrze jest stosowac pod pachami peelingi 🙂
16 stycznia 2012 at 14:14Ja włoski pod pachami golę zwykłą maszynką, a żeby nie wrastały i skóra nie była w tym miejscu ciemniejsza niz reszta, to podobno dobrze jest stosowac pod pachami peelingi 🙂
17 stycznia 2012 at 18:49Zabieg depilacji laserowej trzeba powtórzyć, żeby zadziałał. Wiązka lasera przenika przez skórę, namierza ciemny pigment i natychmiastowo niszczy torebkę włosową. Zabieg powtarza się dlatego, że nie wszystkie włosy rosną równo, po każdej serii odrastające włosy są słabsze i cieńsze. Wiem, że w Warszawie wykonują taki zabieg w Bellisanie przy Wilanowskiej, ceny nie pamiętam dokładnie, można znaleźć pewnie w internecie. Zazwyczaj wykonuje się 3-5 zabiegów, trzeba trochę zapłacić, ale oszczędza się na czasie.
26 marca 2012 at 15:18Oooo co ty gadasz z tym peelingiem pod pachami… hym ciekawe…. 😀
Spróbuje, bo mam strasznie ciemne włosy…
A to obojętnie jaki piling czy może radzisz jakiż konkretny użyć ?? 🙂28 marca 2012 at 12:25Ja mam ciemne wlosy, więc zawsze widać, że skóra pod pachami jest ciemniejsza. No cóż- taki urok.
30 marca 2012 at 12:41Ja też polecam depilacje laserową i to nie tylko na pachy. Nie trzeba się przejmować przez długie lata, a nie jak w przypadku wosku. Sama sobie zafundowałam taki prezent w osteomedzie w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie problem z glowy na wakacje!;)
28 maja 2012 at 20:14może zmniejsz częstotliwożć golenia? dwa razy dziennie? to chyba zbyt dużo.. i skóra jest bardziej podrażniona..
30 sierpnia 2012 at 17:53Golenie pod paszkami to podstawa zresztą nie tylko tam :- . Ja gole najzwyklejszą maszynką jednorazową i jest gitara
- AutorOdp.