Młodzieńcze rozstępy

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Mi rozstępy pojawiły się jak zaczęłam tyć, czyli gdzież koło 18-tki. Niestety nie udało się ich całkowicie pozbyć, ale od tamtego czasu trochę wyblakły.

motylka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

będę wdzięczna za podpowiedzi czym niwelować takie rozstępy!

Marika250
    Uczestnik
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Moje rozstępy z tego okresu też całkiem nie zeszły, ale sporo się rozjażniły. Mogę polecić Evolet krem. Do kupienia w aptece.

kuchcinskab
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nigdy nie mialam takiego problemu….

Melata
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Niedawno urodziłam i mój brzuch wygląda tragicznie, myżlałam nad zastosowaniem jakiż zabiegów, bo im wczeżniej się zacznie działać tym lepiej. Problem w tym, że takie zabiegi nie są tanie, a na pewno będę chciała mieć kolejne dziecko, więc chyba na chwilę obecną nie zadziałam 🙁

EwelinkaHa
    Członek
    • Początkujący

Kochana ja po porodzie tez brzuch mialam jak…..

W ciagu roku doszedł do perfekcji:) Pieniedzy nie miałam, wiadomo dziecko.Ale zimny prysznic, duzo sportu i ok:)

Marika250
    Uczestnik
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

@batuta wrote:

Co do rozstępów, rada jest bardzo prosta – starajcie się już w czasie ciąży dbać o swoje ciało, jedynie wtedy po wszystkim, nie pozostaną wam większe żlady. Rozstępy największe są u kobiet, które bardzo mocno przytyły i niestety może być tak, że będą zawsze już widoczne…

Widoczne może i trochę będą ale dobry krem je rozjażni i zmniejszy. Wiem po sobie.

Melata
    Członek
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

@EwelinkaHa wrote:

Kochana ja po porodzie tez brzuch mialam jak…..

W ciagu roku doszedł do perfekcji:) Pieniedzy nie miałam, wiadomo dziecko.Ale zimny prysznic, duzo sportu i ok:)

jak doszedł do perfekcji? Rozstępy to chyba jedyna rzecz, której nie da się usunąć..
    Rozstępy to wina genów, ja w czasie ciążÄ« stosowałam 4 różne kemy, oliwki, bo wiedziałam , że jestem na nie narażona, bo już w okresie dojrzewania miałam.. i nic nie pomogło brzuch mam poryty tak, że o bikini to już mogę zappomniec 🙁

Specjalista Aspazji
    Członek
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Bardzo skutecznym sposobem na rozstępy jest zabieg karboksyterapii.Wstrzykuje się pod skórę dwutlenek węgla. Zabieg jest bezpieczny i komfortowy i od razu po nim można wrócić do codziennych obowiązków.

GoldClinic_pl
    Członek
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Tego typu zabiegi wykonują gabinetu medycyny estetycznej i myżlę,że warto się o nie pokusić ponieważ będziemy mieć spokój z rozstępami,ten problem dotyczy wielu z nas.

Specjalista Aspazji
    Członek
    • Zapaleniec

Wykorzystuje się również laser frakcyjny CO2. światło lasera pobudza głębsze warstwy skóry do produkcji kolagenu i naturalnej odnowy. Zabieg trwa około 45 minut, początkowo nakładane jest na twarz znieczulenie, a następnie przeprowadzony jest zabieg. Laser dziurkuje skórę bardzo gęsto wykonując kilkaset mikronakłuć na cm2. Pierwsze efekty są widoczne ok. 14 dni po zabiegu, a najbardziej spektakularna poprawa występuje po ok. 2 miesiącach od zabiegu.

Specjalista Aspazji
    Członek
    • Zapaleniec

Z naturalnych kosmetyków – olejek lawendowy. Nakładany na rozstępy trzy razy dziennie, rozjażni je i sprawi, że staną się niewidoczne.

ZamariMitchell
    Uczestnik
    • Początkujący

I’ve had my share of experiences with the whole cervical health topic, and I completely relate to the concerns raised here about 67 Clicker nadżerka. It’s so crucial to not just rely on one doctor’s opinion. I’ve found that getting a couple of perspectives can really help clarify things! Also, while some might lean towards aggressive treatments right away, sometimes continuous monitoring is more beneficial and less disruptive to your daily life. Definitely check in periodically with healthcare providers you trust – it makes all the difference! Let’s keep sharing insights; this can be such a tricky road for many of us!

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę