- AutorOdp.
- 5 sierpnia 2013 at 12:38
Mi rozstępy pojawiły się jak zaczęłam tyć, czyli gdzież koło 18-tki. Niestety nie udało się ich całkowicie pozbyć, ale od tamtego czasu trochę wyblakły.
12 sierpnia 2013 at 15:05będę wdzięczna za podpowiedzi czym niwelować takie rozstępy!
19 sierpnia 2013 at 21:13Moje rozstępy z tego okresu też całkiem nie zeszły, ale sporo się rozjażniły. Mogę polecić Evolet krem. Do kupienia w aptece.
26 grudnia 2013 at 15:46Nigdy nie mialam takiego problemu….
22 stycznia 2014 at 09:58Niedawno urodziłam i mój brzuch wygląda tragicznie, myżlałam nad zastosowaniem jakiż zabiegów, bo im wczeżniej się zacznie działać tym lepiej. Problem w tym, że takie zabiegi nie są tanie, a na pewno będę chciała mieć kolejne dziecko, więc chyba na chwilę obecną nie zadziałam 🙁
6 lutego 2014 at 06:53Kochana ja po porodzie tez brzuch mialam jak…..
W ciagu roku doszedł do perfekcji:) Pieniedzy nie miałam, wiadomo dziecko.Ale zimny prysznic, duzo sportu i ok:)
6 lutego 2014 at 22:35@batuta wrote:
Co do rozstępów, rada jest bardzo prosta – starajcie się już w czasie ciąży dbać o swoje ciało, jedynie wtedy po wszystkim, nie pozostaną wam większe żlady. Rozstępy największe są u kobiet, które bardzo mocno przytyły i niestety może być tak, że będą zawsze już widoczne…
Widoczne może i trochę będą ale dobry krem je rozjażni i zmniejszy. Wiem po sobie.
18 lutego 2014 at 20:55[usunięto_link] wrote:
Kochana ja po porodzie tez brzuch mialam jak…..
W ciagu roku doszedł do perfekcji:) Pieniedzy nie miałam, wiadomo dziecko.Ale zimny prysznic, duzo sportu i ok:)
jak doszedł do perfekcji? Rozstępy to chyba jedyna rzecz, której nie da się usunąć..
Rozstępy to wina genów, ja w czasie ciążÄ« stosowałam 4 różne kemy, oliwki, bo wiedziałam , że jestem na nie narażona, bo już w okresie dojrzewania miałam.. i nic nie pomogło brzuch mam poryty tak, że o bikini to już mogę zappomniec 🙁3 sierpnia 2014 at 07:11Bardzo skutecznym sposobem na rozstępy jest zabieg karboksyterapii.Wstrzykuje się pod skórę dwutlenek węgla. Zabieg jest bezpieczny i komfortowy i od razu po nim można wrócić do codziennych obowiązków.
3 sierpnia 2014 at 15:53Tego typu zabiegi wykonują gabinetu medycyny estetycznej i myżlę,że warto się o nie pokusić ponieważ będziemy mieć spokój z rozstępami,ten problem dotyczy wielu z nas.
22 grudnia 2014 at 20:32Wykorzystuje się również laser frakcyjny CO2. światło lasera pobudza głębsze warstwy skóry do produkcji kolagenu i naturalnej odnowy. Zabieg trwa około 45 minut, początkowo nakładane jest na twarz znieczulenie, a następnie przeprowadzony jest zabieg. Laser dziurkuje skórę bardzo gęsto wykonując kilkaset mikronakłuć na cm2. Pierwsze efekty są widoczne ok. 14 dni po zabiegu, a najbardziej spektakularna poprawa występuje po ok. 2 miesiącach od zabiegu.
27 grudnia 2014 at 20:47Z naturalnych kosmetyków – olejek lawendowy. Nakładany na rozstępy trzy razy dziennie, rozjażni je i sprawi, że staną się niewidoczne.
- AutorOdp.