- AutorOdp.
- 17 marca 2007 at 12:20
Wynajmowac……??
No przeciez jezeli jest jakas okazja, bankiet to zawsze mozna zaprosic kolege, przyjaciela, brata…. i atmosferka bedzie luzniejsza, i wydatkow nie bedzie…. 馃檪17 marca 2007 at 15:07karlla20
jakie tlumaczenia? ile masz lat?
nie mam faceta bo go nie chce i juz..
nie wynajelabym sobie zadnego faceta na nic.. 馃檪17 marca 2007 at 21:48Na specjalne okazje:bankiety, przyjecia…, kobiety dorosle i niestety samotne zapraszaja z reguly kolege, lub kolege kolegi, aby uniknac glupich pytan. Maja juz swoje lata, sa po 30-tce, na wysokim stanowisku, ale……bez partnera. Poniewaz prowadzi to do plotek i natarczywych pytan, kobiety zapraszaja dobrze wygladajacego i inteligentnego niby partnera. To zupelnie normalne i bardzo madre. Kolega lub przyjaciel sie na to zgadza i maja niezly ubaw. Jestem mezatka, ale popieram takie kobiety. Zamknac buzie plotkujacym. 馃榾
18 marca 2007 at 11:38Na tym forum by艂a juz poruszana kwestia „pan贸w do towarzystwa”.I tak jak wtedy,tak i tym razem uwazam to za totalny absurd.Je偶li nie ma si臋 partnera to przecie偶 zawsze mo偶na na wesele czy inna uroczysto偶c zaprosic jakiegos mi艂ego koleg臋.Przynajmniej wiesz z kim idziesz,znasz t膮 osob臋 i zaoszcz臋dzisz sobie skr臋powania.Dla mnie to jest 偶a艂osne,bo jak bardzo zakompleksiona i zdesperowana musi byc kobieta,kt贸ra ucieka sie do szukania towarzystwa w agencjach… 馃檮
- AutorOdp.