• Autor
    Odp.
  • zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Hejka Mikołaj i święta tuż tuż czy macie już prezenty dla swoich dzieci?Ja czężć już kupiłam ale jeszcze muszę dokupić coż dla malucha dwumiesięcznego i rocznego, no i później na święta też. Starszym dzieciom kupiłam gry planszowe i komputerowe. Dla najmłodszych widziałam bardzo fajną przytulankę z bijącym serduszkiem-króliczka,która pomaga w zasypianiu,a dla starszego myżlałam pchacz chicco,pomagający w nauce chodzenia.Czytałam dobre opinie o nim,macie go może?

botka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 16
    • Bywalec

a prezenty na swieta?:D szukam cegos dla 2, 4 i 7 latka:) same chlopy!:)

judka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

takiemu maluszkowi możesz kupić kocyk podwójny duplex czy żpiworek dreamer,są cieplutkie i jakożciowo fajne,dla rocznego dziecka koleżanka kupowałam jeździdło Ergo Gym, dla dwulatka może rowerek,dla 5latka może samochodzik zdalnie sterowany a dla 7 latka klocki lego?

ulala
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

o taki podwójny kocyk to chyba fajny prezent by był -też muszę kupić coż takiemu maluszkowi, dla starszych dzieci kupiłam już puzzle 100 elementów,klocki duplo,i chrzeżniakowi spychacz benny, puzzle z bakowymi psotaciami dla dziewczynki,klocki buduje się jakiż samochodzik i domek,spychacz zdalnie sterowany z kamieniami i rampą myżlę że będą zadowoleni z prezentów bo ja sama chętnie bym się pobawiła 😀

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a prezenty na swieta?:D szukam cegos dla 2, 4 i 7 latka:) same chlopy!:)

Chyba najlepsze beda klocki Lego ;D

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

no kupiłam klocki lego takie łatwiejsze/większe no i dla najmłodszego dziecka kupiłąm ten kocyk duplex feretti bardzo fajny taki mięsisty i cieplutki,prezenty udane jak najbardziej;]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mikołajki ;]"

Przewiń na górę