- AutorOdp.
- 3 grudnia 2013 at 19:24
Hejka Mikołaj i święta tuż tuż czy macie już prezenty dla swoich dzieci?Ja czężć już kupiłam ale jeszcze muszę dokupić coż dla malucha dwumiesięcznego i rocznego, no i później na święta też. Starszym dzieciom kupiłam gry planszowe i komputerowe. Dla najmłodszych widziałam bardzo fajną przytulankę z bijącym serduszkiem-króliczka,która pomaga w zasypianiu,a dla starszego myżlałam pchacz chicco,pomagający w nauce chodzenia.Czytałam dobre opinie o nim,macie go może?
13 grudnia 2013 at 09:27a prezenty na swieta?:D szukam cegos dla 2, 4 i 7 latka:) same chlopy!:)
14 grudnia 2013 at 14:43takiemu maluszkowi możesz kupić kocyk podwójny duplex czy żpiworek dreamer,są cieplutkie i jakożciowo fajne,dla rocznego dziecka koleżanka kupowałam jeździdło Ergo Gym, dla dwulatka może rowerek,dla 5latka może samochodzik zdalnie sterowany a dla 7 latka klocki lego?
15 grudnia 2013 at 13:25o taki podwójny kocyk to chyba fajny prezent by był -też muszę kupić coż takiemu maluszkowi, dla starszych dzieci kupiłam już puzzle 100 elementów,klocki duplo,i chrzeżniakowi spychacz benny, puzzle z bakowymi psotaciami dla dziewczynki,klocki buduje się jakiż samochodzik i domek,spychacz zdalnie sterowany z kamieniami i rampą myżlę że będą zadowoleni z prezentów bo ja sama chętnie bym się pobawiła 😀
22 grudnia 2013 at 19:02[usunięto_link] wrote:
a prezenty na swieta?:D szukam cegos dla 2, 4 i 7 latka:) same chlopy!:)
Chyba najlepsze beda klocki Lego ;D
4 stycznia 2014 at 17:10no kupiłam klocki lego takie łatwiejsze/większe no i dla najmłodszego dziecka kupiłąm ten kocyk duplex feretti bardzo fajny taki mięsisty i cieplutki,prezenty udane jak najbardziej;]
- AutorOdp.