- AutorOdp.
- 4 listopada 2013 at 09:44
Jakie macie pomysły na prezenty dla najbliższych:D Ja szukam inspiracji więc podzielcie się swoimi pomysłami! 🙂
5 listopada 2013 at 13:58Widzę że nie tylko nie tylko ja się już za prezentami rozglądam:)
5 listopada 2013 at 21:31kiedyż w poznaniu był rewelacyjny sklep w browarze Flo sie zwal i nagle zniknął wiecie cos więcej na temat tego tajemniczego znikniecia???
5 listopada 2013 at 21:35Ja zawsze daje książki, to rodzinna tradycja bez książek nie ma żwiat. W tym roku mam następującą listę
Dziadek – książka o rodzinie Czartoryskich widziałam w Empiku ale nie pamiętam tytułu
Tata – kuchnia chyba coż Makłowicza – chyba ze znajdę coż z nowożci
Mama – kilka książek czytadeł, romans kryminał – jeszcze nie mam pomysłu
Brat – SF jakaż nowożć może Sapkowski
Bratowa – jak zwykle nie mam pojęcia
Przyjaciółka – któraż z powieżci nowych erotycznych bo podobało jej się 50 twarzy Greya.6 listopada 2013 at 09:29Dzięki dziewczyny za podzielenie się waszymi pomysłami Szperałam trochę wczoraj w poszukiwaniu oryginalnych upominków i znalazłam ciekawą stronkę. Wszystko ręcznie robione kolorowe wzory, niepowtarzalne pomysły znalazłam tam np, korkowe podkładki pod kubki ze żwietnymi wzorami i ręcznie malowane filiżanki od razu pomyżlałam o babci… Co o tym myżlicie?
Strona nazywa się youartme.com jest to chyba polska firma bo jest możliwożć wybrania polskiej wersji językowej
znalazłam też stronkę Pantuniestał.pl – tam można znaleźć super rzeczy dla naszych kochanych chłopaków7 listopada 2013 at 11:36Ja polecam w prezencie kosmetyki ! 🙂 Są najlepszym rozwiązaniem i zawsze trafisz w gust – w końcu nie mają rozmiaru 😀 Ja ostatnio zauroczyłam się kosmetykami naturalnymi i planuje wykorzystać to jako pomysł na prezent 🙂 Pewnie będzie to sól do kąpieli i krem do twarzy/do rąk 🙂
8 listopada 2013 at 10:58Mamie i siostrze zazwyczaj kupuję albo jakież kosmetyki albo biżuterię. Brat zazwyczaj chce jakąż grę komputerową, a tata ma w zwyczaju sporo czytać, szczególnie lubi fantastykę, więc wybieram książki w tym gatunku.
10 listopada 2013 at 16:47Katkow
Dla kobiet wyszło ostatnio kilka fajnych czytadeł, niektóre nawet dożć mądre np. Kołczewskiej albo Szepielak, takie lekkie obyczajówki, ale trochę psychologiczne. W księgarni Ci doradzą.
12 listopada 2013 at 20:40W tym roku ukochanemu i mamie zakupiłam eleganckie perfumy 8) ciekawe co ja znajdę pod choinką? może jakież fajne papućki
12 listopada 2013 at 22:27Byłam w księgarni:D Miałeż Timek rację! Oprócz tego wypatrzyłam „Rozkosze nocy” Sylvi Day. Myżlę, że to też kupię. Pani w księgarni powiedziała, że książka żwietnie się sprzedaje i że to typowo babski prezent. Chyba więc mam już pomysł dla przyjaciółki, albo bratowej.
15 listopada 2013 at 19:04Ja zawsze nie wiem co kupić.
15 listopada 2013 at 19:54Rzeczywiżcie czas już o tym zacząć powoli myżleć. Któregoż roku poszliżmy w kalendarze i każdy dostał mniejszy lub większy jego egzemplarz 🙂 teraz zastanawiam się nad ofertą kawowo-herbacianą lub kosmetyczną 🙂
16 listopada 2013 at 09:43ja kupuje zonie bizuteria, moze jej sie spodoba 🙂
17 listopada 2013 at 13:58Ja daje kase, tak jest najbezpieczeniej
18 listopada 2013 at 19:43[usunięto_link] wrote:
ja kupuje zonie bizuteria, moze jej sie spodoba 🙂
rewelacja! na pewno się spodoba, jeżli znasz jej gust 🙂
- AutorOdp.