- AutorOdp.
- 19 listopada 2013 at 11:16
Kalendarz lub album ze zdjęciami to wg mnie najlepsze prezenty. Do moich ulubionych prezentów należą też książki i kosmetyki 🙂
19 listopada 2013 at 20:36Kasę? Na żwięta? A ja się zastanawiam, czy w tym roku rodzince na żwięta nie podarować tzw. przeżyć. Co o tym myżlicie? Na jednej stronce firm oferujących przeżycia, znalazłam masaż czekoladowy z pilingiem (dla Mamy), Masaż ciała – zieloną herbatą (dla siostry), dla młodszego brata – gokardy, a dla ojca – degustacja whisky, ewentualnie myżlę, żeby Mamie i Tacie zrobić jeden wspólny prezent – zaprosić ich np. na degustację dobrego wina. Co o tym myżlicie? Chyba takie prezenty są ciekawsze niż stereotypowe, typu książki, płyty, itp.
25 listopada 2013 at 13:09Ja całe szczężcie mam już zakup najważniejszego z prezentów za sobą. To oczywiżcie prezencik dla mojego syna, najważniejszej osoby na żwiecie – zawsze mam problem z wyborem i dlatego zawsze jak najwczeżniej staram się coż znaleźć 🙂 W tym roku znalazłam hit: [usunięto_link] Kozacka zabawka, że tak powiem po młodzieżowemu 🙂
27 listopada 2013 at 09:41fajny pomysł z tym przeżyciami 🙂 dużo bardziej bym wolała otrzymać taki prezent zamiast kolejnej bluzki czy kosmetyków.
może na jakiż zakupach grupowych będą fajne promocje przed żwiętami.
ja póki co wiem co kupić chłopakowi – powiedział, że koniecznie chce swoje ulubione perfumy. ale coż od siebie do tego muszę…
dla mamy chyba jakiż dobry krem i coż ręcznie robionego (niby kręci nosem, ale potem chwali się każdemu – to moja Sabinka sama to zrobiła 😀 ) albo tez wymyżle jej jakies „przezycie” 😉5 grudnia 2013 at 09:01Dla kobiety zawsze dobrą opcją na prezent jest biżuteria:) Sama kupiłam w tym roku dla mamy i bratowej:) Ale nie w żadnej jubilerskiej sieciówce ale w sklepie internetowym Galerii Artystycznej KuferArt – piękne, oryginalne, wyjątkowe i na dodatek żwietnej jakożci dodatki, polecam:)
5 grudnia 2013 at 16:38Każdemu według zainteresowań. Czężci osób książki, innym płyty, ewentualnie biżuterię czy dobre kosmetyki. Generalnie kupuję prezenty ludziom, których znam na tyle dobrze, żeby nie mieć z tym problemu 🙂
10 grudnia 2013 at 11:09ja mam problem z prezentem dla mojego faceta.. chcialam kupic mu wedke ale teraz juz sama nie wiem..ostatnio wspomnial ze chce tablet.. wiec moze to hmm..
ja dostane pierscionek zareczynowy 🙂 ..juz sie wygadal 🙂
13 lutego 2015 at 08:26W 2013 zrobiłam najlepszy prezent facetowi, rzuciłam tą żwinie 🙂
- AutorOdp.