Re: Re: Ryby

Hard
Member
  • Tematów: 168
  • Odp.: 1566
  • Maniak

kurde, znów muszę sam robić… zazwyczaj jem makrele wędzone, w Niemczech lubiłem matjasy z ciepłymi ziemniaczkami i z fantastycznym sosem… to było w Bawarii, gdy jeszcze gziliżmy się jak króliki… niesamowite przeżycia!

ale dobre są też marynaty, koreczki, konserwy… byleby nie z konserwantami za bardzo… uwielbiam ryby słodkowodne… np. pstrągi ze Szczawnicy po spływie powiem szczrze… palce lizać! ze żmietanką… z dużą ilożcią czułożci, hehe… może być piwo, albo dwa i trzy…

jezu, no i łosoż oczywiżcie – wprost pod wódeczkę! jakże mógłbym zapomnieć… taki czerwieniutki, raczej różowiutki, hehe… z fajnym objęciem kobiecym… cudowny smak…
a Wam co jeszcze z rybek smakuje?

PS. do rybek polecam jeszcze dobrze wypieszczone warzywka :-

Przewiń na górę