- AutorOdp.
- 23 września 2006 at 06:58
tak wyszlo ze tego dnia przypada dzien MEZCZYZNY:) i trzeba by pomyslec aby ten dzien byl jakis wyjatkowy 😆 czy ktos ,ma jakis konkretny pomysł?mi kilka chodiz po głowie ale nie moge sie zdecydowac ,piszcie co wam przyjdzie do głowy:)
23 września 2006 at 13:28Od kiedy wogle obchodzi się żwięto mężczyzn, czy też dzień chłopaka?
23 września 2006 at 19:18Hmm z tego co słyszałam to jest jeszcze jakiż inny termin, uznawany za dzień mężczyzn. Ale na pewno taki dzień nie jest tak obchodzony jak Dzień Kobiet. 8)
24 września 2006 at 08:02Taka żciema to jest i już 😈 Zawsze coż kupię mojemu facetowi ale to jest takie sztywne. bardziej mi się to żwięto kojarzy z liceum jak kupowalysmy z dziewczynami prezenty dla chłopaków z klasy, żeby oni tez nam kupili na dzień kobiet 😕
24 września 2006 at 19:37A ja nie obchodzę dnia kobiet jak nie muszę. Wkońcu ma być równouprawnienie. Mamie czy kobiecie swojej składam życzenia i coć daję. Ale jakież koleżanki z pracy to olewam równo. Chyba, że są wyjątkowo miłe, co jest rzadkożcią.
27 września 2006 at 13:58ja mam ten plus ze obecnie jestem w paryzu i mysle nad tym aby jechac pod wieze a dokladniej na wieze na sama gore…..wedlug mnie nie wazne jak ten dzien sie obchodzi wazne zeby bylo milo…
- AutorOdp.