30letni prawiczkowie CZY SĄ

• Autor
    Odp.
  • elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

30letni prawiczkowie, czy sa tacy? czy zdobyliscie sie aby pojsc na[cenzura] ? jak sie czujecie? kim jestescie ? czy komus bedzie sie chcialo opowiedziec ze jest prawiczkiem jesli nim jest?
    Czy kazdy kto jest prawiczkiem decyduje sie na takie wyjscie z sytuacji: znalezc prace i jakas sie znajdzie? wkoncu sie jakas znajduje i jako tako problem rozwiazany? czy moze stajecie sie dobrymi podrywaczami i wyciagacie najlepsze laski? siedzicie w domu zamykajac sie w tym cierpieniu wiedzac ze nie ma pomocy ?

elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

nie chce mi sie tobie odpisywac, prowadzic rozmowe o gwaltach i pedofili z kobietą, ani rozmawiac z toba na temat sexu bo taka rozmowa nigdy nieistniala miedzy plcią kobiecą a meską, wiadomo ze dla ciebie 25lat to za malo, chcialabys kastracji, ale ja mam temat zupelnie o czyms innym, chociaz bardzo sie wiaze bo bedac mezczyzna (ktoremu zyciowo nawet nie przysluguje nazwa mezczyzna) i prawiczkiem mozna byc juz sklonnym chyba do wszystkiego

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

pieprzysz głupoty! – lepiej powiedz coż poważniej od siebie…

PS. bo się trochę zmieszałem jako bliski 30-latek!

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

na każdym kroku podkreżlasz to,że kobiety są gorsze manipulują .. itp..

Tylko widzisz taki jesteż anty na kobiety ? a ty jako 30 letni mężczyzna(nei wiem czy prawiczek) na „d****ę” byż się odważył? o zgrozo!!! przecież to kobieta.. i jak sobie poradzisz zw obecnożci kobiety? przecież naród kobiecy jest taki sprytny manipuluję uczuciami zachęca tylko do sexu przecież to my was wykorzystujemy seksualnie a wy jesteżcie tacy bezbronni..) wg twojego myżlenia… opisując jakież brednie.. i zgodzę się co do drugiej wypowiedzi..:) ciebie kręcą tylko 13:P

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ani rozmawiac z toba na temat sexu bo taka rozmowa nigdy nieistniala miedzy plcią kobiecą a meską….

tylko to ty cały czas twierdzisz,ze nie istnieje między nami taka rozmowa.. stosunek ok ale rozmowa? masz bardzo odmienny pkt widzenia niż reszta

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@elm
    Nie ma zostałeż sam, trzeba się wieszać ,albo skakać z wysoka.

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

nie podpowiadaj mu bo jeszcze to uczyni..:P 🙄

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie odwagi do normalnego życia, nie ma odwagi na to. Na razie umie krytykować i zwalać wszystko na innych, nie robiąc nic by zmienić swoje życie. Dla mnie to co najwyżej chodzący frustrat, niedojrzały emocjonalnie, ewentualnie robi sobie jaja i czeka na reakcje.

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

może masz rację.. wypowiada się i patrzy jaka jest reakcja innych:P
    wg mnie to nie mężczyzna.. 🙁 umie tylko obrażać i krytykować a w bardzo jasnym żwietle przedstawiać mężczyzn.. równouprawnienie do którego też się czepia .. wszytsko co dotyczy żwiata kobiet jest od razu krytykowane:)

Anonymous
    Member
    • Guru

Tacy ludzie nie poprawiają kwestii równouprawnienia po żadnej ze stron,a co najwyżej rodzą sprzeczki między płciami. Tak,mężczyzna to nie tylko coż między nogami.

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

Tak,mężczyzna to nie tylko coż między nogami.[/quote]

😀

Anonymous
    Member
    • Guru

No co? 😀

czerwony_kwiat
    Member
    • Zapaleniec

no po prostu dobrze to okreżliłeż.. bo zdarza się,że myżlicie tylko tym co macie między nogami.. a mężczyzna to coż więcej niż skarb w tamtych okolicach:P 😳

Anonymous
    Member
    • Guru

No włażnie co dwie głowy to nie jedna 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 30letni prawiczkowie CZY SĄ"

Przewiń na górę