• Autor
    Odp.
  • szprota
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Proszę administratora o usunięcie tego tematu.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

A dlaczego pytasz…? 😉

Czy dziewczyna tylko opowiada koledze najnormalniej w żwiecie swój sen?

Nie.

Aczkolwiek to infantylne.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

z powyższej rozmowy wg mnie wynika, ze dziewczyna pod pretekstem opowiedzenia chłopakowi snu próbuje sprowokować temat pocałunków..najwyraźniej ma na to ochotę.
    Chłopak jednak, jak to chłopak….. nie rozumie aluzji i w sumie słusznie stwierdza, źe sen to tylko sen.
    Gdyby był nia zinteresowany, na pewno inaczej by zareagował.

Takie moje zdanie

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

z powyższej rozmowy wg mnie wynika, ze dziewczyna pod pretekstem opowiedzenia chłopakowi snu próbuje sprowokować temat pocałunków..najwyraźniej ma na to ochotę.
    Chłopak jednak, jak to chłopak….. nie rozumie aluzji i w sumie słusznie stwierdza, źe sen to tylko sen.
    Gdyby był nia zinteresowany, na pewno inaczej by zareagował.

Takie moje zdanie

Uważam,że to bardzo trafna interpretacja.Wiekszosc facetów by się nie domyżliło o co jej chodzi.Niech spróbuje inaczej go poderwać 😛

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Niestety, do facetów czasem trzeba walic prosto z mostu. Ale też nalezy zachowac umiar! 🙂

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

A nie spędziliżcie przypadkiem w nietypowy dla kumpli, przyjemny sposób poprzedniego dnia/wieczoru.., który dał wiele do myżlenia – stąd sen..
    Aczkolwiek czy ma on jakiekolwiek znaczenie pojęcia nie mam, czy dziewczyna chce chłopakowi w ten sposób coż przekazać także trudno powiedzieć. W każdym razie jeżeli chce to robi to w dziwny dziecinny sposób..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …—…"

Przewiń na górę