- AutorOdp.
- 5 stycznia 2009 at 23:34
Proszę administratora o usunięcie tego tematu.
6 stycznia 2009 at 01:59A dlaczego pytasz…? 😉
Czy dziewczyna tylko opowiada koledze najnormalniej w żwiecie swój sen?
Nie.
Aczkolwiek to infantylne.
6 stycznia 2009 at 08:04z powyższej rozmowy wg mnie wynika, ze dziewczyna pod pretekstem opowiedzenia chłopakowi snu próbuje sprowokować temat pocałunków..najwyraźniej ma na to ochotę.
Chłopak jednak, jak to chłopak….. nie rozumie aluzji i w sumie słusznie stwierdza, źe sen to tylko sen.
Gdyby był nia zinteresowany, na pewno inaczej by zareagował.Takie moje zdanie
6 stycznia 2009 at 08:38[usunięto_link] wrote:
z powyższej rozmowy wg mnie wynika, ze dziewczyna pod pretekstem opowiedzenia chłopakowi snu próbuje sprowokować temat pocałunków..najwyraźniej ma na to ochotę.
Chłopak jednak, jak to chłopak….. nie rozumie aluzji i w sumie słusznie stwierdza, źe sen to tylko sen.
Gdyby był nia zinteresowany, na pewno inaczej by zareagował.Takie moje zdanie
Uważam,że to bardzo trafna interpretacja.Wiekszosc facetów by się nie domyżliło o co jej chodzi.Niech spróbuje inaczej go poderwać 😛
6 stycznia 2009 at 10:11Niestety, do facetów czasem trzeba walic prosto z mostu. Ale też nalezy zachowac umiar! 🙂
6 stycznia 2009 at 12:11A nie spędziliżcie przypadkiem w nietypowy dla kumpli, przyjemny sposób poprzedniego dnia/wieczoru.., który dał wiele do myżlenia – stąd sen..
Aczkolwiek czy ma on jakiekolwiek znaczenie pojęcia nie mam, czy dziewczyna chce chłopakowi w ten sposób coż przekazać także trudno powiedzieć. W każdym razie jeżeli chce to robi to w dziwny dziecinny sposób.. - AutorOdp.