- AutorOdp.
- 20 lipca 2009 at 15:47
mezczyzni czy wy naprawde czasem boicie sie az tak bardzo zblizyc do upatrzonej dziewczyny ze w koncu dajecie sobie spokoj czy tez moze sila uczuc nie jest tak silna?albo moze jest az tak silna ze wolicie nie ryzykowac odrzucenia?Jestem bardzo cieakwa opinii panow….
20 lipca 2009 at 15:56a jest cos takiego ze wielu facetow bardziej boi sie odrzucenia niz samotnosci ;p
mi sie wydaje ze to kwestia doswiadczenia, potem to mija, podchodzi sie na poczatku do kobiety z wiekszym dystansem i juz nie ma takich problemow20 lipca 2009 at 16:31Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Ja się boję. Jak mi się jakaż podoba, to wolę marzyć i gdybać jakby to było, jakbyżmy byli razem, niż do niej podejżć 😀
20 lipca 2009 at 16:49ale czemu tak?nie lepiej zaryzykowac?
20 lipca 2009 at 17:01no lepiej, kto nie ryzykuje ten nic nie ma
ale widocznie takie wnioski nie sa oczywiste dla kazdego :d20 lipca 2009 at 17:02Anonymous
- Maniak
Nie jestem jeszcze gotowy na to, mam za dużo kompleksów i niedociągnięć, startowanie do dziewczyny byłoby z mojej strony nietaktem, wręcz obrazą jej i wyglądało by żmiesznie i żałożnie. Żeby będąc takim jak i startować do panny, to trzeba być bezwstydnym 😀
20 lipca 2009 at 17:08zasadniczego nie sluchaj bo jest glupi
20 lipca 2009 at 17:11Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
zasadniczego nie sluchaj bo jest glupi
Jak masz tak pisać o mnie, to wcale nie pisz. A głupi nie jestem, znam po prostu swoje miejsce w szeregu. Niech o kobiety się biją faceci, którzy są fajni i na nie zasługują, ja im nie będę odbierał pola do manewrów. Pierwszeństwo należy do lepszych!
20 lipca 2009 at 17:53no przyznam ci racje
sa lepsi bo nie sa glupi20 lipca 2009 at 17:59Anonymous
- Maniak
Ja się za głupiego nie uważam, po prostu swoje miejsce w szeregu znam, a Ty mnie nie musisz oceniać
20 lipca 2009 at 18:01a czego oczekujesz od ludzi na forum, ktorym sie uzalasz od dosc dawna ze jestes nedzny i znasz miejsce w szeregu?
mozemy tylko przyznac ci racje20 lipca 2009 at 18:30[usunięto_link] wrote:
a czego oczekujesz od ludzi na forum, ktorym sie uzalasz od dosc dawna ze jestes nedzny i znasz miejsce w szeregu?
mozemy tylko przyznac ci racjeno tu z miszczem musze się – niestety 😉 “ zgodzi㦠Zasadniczy, otóż stosujesz tzw. pętlę myżlową “ krótko mówiąc: coż, a jednak nic! 😆 ja Cię uważam za inteligentnego Gożcia, tyle że mnie wpierdzielasz do żaruuu¦ 😀 ale chyba o to Ci chodzi, co?
gdybyż jednak trochę był szczery “ polecam częste zagadywania dziewczyn “ będziesz miał lepszy ogląd rzeczywistożci¦ te bidule też nie są aż takie pewne, zdecydowane, a już wyrachowane!? uwierz hard-manowi, ja się tam żadnej nie boję¦ 🙄
21 lipca 2009 at 06:25[usunięto_link] wrote:
te bidule też nie są aż takie pewne, zdecydowane, a już wyrachowane!? uwierz hard-manowi, ja się tam żadnej nie boję¦ 🙄
spieprzaj cioto!
obrażaj sobie swoją przepiękną, ale od reszty się odwal. Jesteż bezczelnym gnojem. Daruj sobie przezywanie nas bidulami, niezdecydowanymi i niewyrachowanymi.
Kiedy do ciebie to w końcu dotrze, że charaktery ludzkie dzielą się na tyle ile jest ludzi, a nie na męskie i żeńskie?
21 lipca 2009 at 07:08eeej…
chyba jednal nie wszystkie jestesmy „bidulami”. o mnie np. napisales przeciez, ze moge z latwoscia kazdemu nastukac 😆
jestes strasznym kretynem.
21 lipca 2009 at 13:30oj dajcie spokój, nie kłóćcie się 😉
- AutorOdp.