6 lat różnicy w związku…

• Autor
    Odp.
  • sloneczko.17
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Hej. Niedawno poznałam bardzo fajnego chłopaka. Jest czuły, opiekuńczy a do tego zabawny i zwariowany. Mam 17 lat i ucze sie w jednym z LO, on jest studentem Ekonomii i ma 23 lata. Ostatnio zapytal mnie czy chciałabym z nim byc . nie wiem co mu odpowiedziec. obawiam sie ze roznica wieku miedzy nami jest zbyt duza? prosze o porade i dodam ze dogadujemy się swietnie i nie odczuwam w rozmowach roznicy wieku.

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

6 lat to nie jest duzo.Jezeli Ci na nim zalezy to sprobuj.Moj ojciec jest starszy od mojej matki o 10 lat i sa szczesliwym malzenstwem.

leila
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

wszystko zalezy od was 🙂

Moj facet jest 7 lat starszy, dogadujemy sie swietnie, wiec nie o wiek chodzi…

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

W twoim wieku na pewno różnica wiekowa jest bardziej odczuwalna niż jakbyż miała 25 lat. Ale skoro się dogadujecie, z resztą 23 letni facet student ma często jeszcze pstro w głowie, tak więc nie obawiaj się że jesteż niedojrzała do 23 letniego faceta.

sloneczko.17
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Owszem dogadujemy sie żwietnie, mamy ze soba wspaniały kontakt… Pomimo tego ze mam 17 lat zawsze miałam bardziej dorosłe podejscie do wielu spraw niż moi rowniesnicy, byłam tak jakby dojrzalsza jak na swoj wiek . Jak narazie jeszcze sie waham… nie jestem pewna czy między Nami wszystko ułozy sie tak jak byżmy chcieli …

Moja89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Ja też mam faceta 7 lat starszego, ale od początku nie odczuwałam różnicy wieku, a zaczynając ten związek miałam 19 lat

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 6 lat różnicy w związku…"

Przewiń na górę