- AutorOdp.
- 2 marca 2013 at 02:27
no… Panowie, jak uczcicie 'dzień kobiet’? i to na takim fajnym forum? macie odwagę?
ja na razie próbuję odczytać pierwszą oznakę zapotrzebowania… wcale nie wiodącą 😕 to>
[usunięto_link]obiecuję (jeżli zdołam 😛 ) tu powrócić – na Dzień Kobiet (8.Marca 😀 ) buźka 🙄
ps. uważam, że fajnie by było pogadać w temacie, Panie, nie? 😆
Panowie, to się wie! 🙄5 marca 2013 at 15:11wczoraj kolega zapytał mnie, czy dzień kobiet jest naprawdę dla nas taki ważny? hmm jest?! ja oczekuje jedynie że mój facet będzie pamiętał… ale żeby jakież specjalne fajerwerki urządzać? może powinnam więcej wymagać? 😆
5 marca 2013 at 15:16Mnie wystarczy kwiatek i miłe słowo, nie potrzebuję specjalnych prezentów 😉
7 marca 2013 at 07:33dokładnie, symboliczny kwiatek wystarczy, a jak nawet i tego nie będzie, to po prostu fajnie byłoby usłyszeć coż miłego.
7 marca 2013 at 13:13oczywiżcie, że symboliczny kwiatek wystarczy! no i może dobre wino! 😉
10 marca 2013 at 20:49Dziewczyny, dzisiaj Dzień Mężczyzny! (Nie mylić z Dniem Chłopaka.) Czy przygotowałyżcie coż dla swoich panów? Czy też obchodzicie Dzień Chłopaka we wrzeżniu?
17 lipca 2013 at 02:55wiele Pań narzeka, że Dzień 8.Marca jest sztywny, szablonowy, sztuczny…
to ja dziż ni stąd ni z owąd – żlę kwiatka wszystkim Paniom na forum 😉
no i co doczekam się > miłego dziękuję? 🙄19 września 2013 at 16:45Oh jak miło, to ja ni stąd ni zowąd dziękuje bardzo 🙄
25 września 2013 at 21:11[usunięto_link] wrote:
Oh jak miło
mi też jest miło caline3ka 😀 zapraszam na fajne stare winko 😉
[usunięto_link] wrote:
to ja ni stąd ni zowąd dziękuje bardzo 🙄
jesteż SUPER, że zauważyłaż 😉 cali… pogadajmy spokojniej, malutka 😛
otóż uważam, że my faceci, dajemy sobie przelecieć przez durszlak banalnożci Waszą…
wyjątkowożć -=ps. mogę liczyć, że mi odpowiesz, KrólewnO? :]]
27 września 2013 at 07:19my faceci, dajemy sobie przelecieć przez durszlak banalnożci Waszą…
wyjątkowożćcaline3ka nie ma co, taki miły, a do tego jaki poeta! Nic tylko dać się zaprosić na to stare winko 😉
27 września 2013 at 23:25[usunięto_link] wrote:
my faceci, dajemy sobie przelecieć przez durszlak banalnożci Waszą…
wyjątkowożćcaline3ka nie ma co, taki miły, a do tego jaki poeta!
amelinka, nie czaruj, calinaczka nie poszła na moje wdzięki 😆
[usunięto_link] wrote:
Nic tylko dać się zaprosić na to stare winko 😉
a może Ty dasz się zaprosić, Wrażliwa Czytelniczko moich wypocin? jupi
mam wino z 1999 i nie za bardzo tłusty boczek termo
2 października 2013 at 21:43uwielbiam ten dzień ! Od tego dnia zaczęłam się dobrze odżywiać razem z [usunięto_link] skąd wzięłam mnóstwo porad które poskutkowały i widać już efekty !
25 marca 2014 at 08:48I ja!
28 marca 2014 at 11:25I już minęły wszystkie dni żwiąteczne… 🙁
30 marca 2014 at 11:52Joasiu nie do końca, ja dzisiaj żwiętuję swoje urodziny, więc piękne dni wcale nie minęły, hehe 😆
- AutorOdp.