• Autor
    Odp.
  • Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Czy ktos ma ochote wypowiedziec sie na temat pani Alicji 1000 i calej tej sytuacji? Ja mam mieszane uczucia. Ani to wszystko czarne ani biale.

[usunięto_link]

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

No cóż, prawo jednak zwyciężyło i widać da się wygrać . Czyli Państwo jednak ochrania jednostkę 🙂

Dla mnie to chleb powszedni bo pracuję przy tego typu sprawach.

Ale tak szczerze wracając do sprawy, wolałabym urodzić i być niewidomą niż do końca życia pluć sobie w twarz że zabiłam własne dziecko!

Kalahari
    Member
    • Zapaleniec

To ja juz jej sumieniu zostawiam. Zastanawia mnie jednak jedno. Jesli ta kobeita widziala czym grozi jej ciaza dlaczego do niej dopuscila? Gdyby mi ukradli samochod ktory zostawilam z otwartymi drzwiami i kluczykami w stacyjce w podejzanej dzielnicy to by mi firma ubezpieczeniowa raczej kasy nei wyplacila.

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Wiesz ludzie nie myżlą o takich sprawach, nie chodzą regularnie na badania, mogła o tym po prostu nie wiedzieć – szczężcie że trafiła na dobrego lekarza który ją użwiadomił!

Kalahari
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Wiesz ludzie nie myżlą o takich sprawach, nie chodzą regularnie na badania, mogła o tym po prostu nie wiedzieć – szczężcie że trafiła na dobrego lekarza który ją użwiadomił!

Ona o tym wiedziala.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ale tak szczerze wracając do sprawy, wolałabym urodzić i być niewidomą niż do końca życia pluć sobie w twarz że zabiłam własne dziecko!

W Twojej sytuacji życiowej może byż wolała urodzić dziecko i zostać niewidoma. Ale ona ma jeszcze oprócz tego kilkoro dzieci, którymi jednak ktoż musi się zająć.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " A 1000"

Przewiń na górę