- AutorOdp.
- 23 września 2009 at 22:31
Czy ktos ma ochote wypowiedziec sie na temat pani Alicji 1000 i calej tej sytuacji? Ja mam mieszane uczucia. Ani to wszystko czarne ani biale.
[usunięto_link]
24 września 2009 at 08:31No cóż, prawo jednak zwyciężyło i widać da się wygrać . Czyli Państwo jednak ochrania jednostkę 🙂
Dla mnie to chleb powszedni bo pracuję przy tego typu sprawach.
Ale tak szczerze wracając do sprawy, wolałabym urodzić i być niewidomą niż do końca życia pluć sobie w twarz że zabiłam własne dziecko!
24 września 2009 at 08:40To ja juz jej sumieniu zostawiam. Zastanawia mnie jednak jedno. Jesli ta kobeita widziala czym grozi jej ciaza dlaczego do niej dopuscila? Gdyby mi ukradli samochod ktory zostawilam z otwartymi drzwiami i kluczykami w stacyjce w podejzanej dzielnicy to by mi firma ubezpieczeniowa raczej kasy nei wyplacila.
24 września 2009 at 08:49Wiesz ludzie nie myżlą o takich sprawach, nie chodzą regularnie na badania, mogła o tym po prostu nie wiedzieć – szczężcie że trafiła na dobrego lekarza który ją użwiadomił!
24 września 2009 at 13:11[usunięto_link] wrote:
Wiesz ludzie nie myżlą o takich sprawach, nie chodzą regularnie na badania, mogła o tym po prostu nie wiedzieć – szczężcie że trafiła na dobrego lekarza który ją użwiadomił!
Ona o tym wiedziala.
1 października 2009 at 12:39[usunięto_link] wrote:
Ale tak szczerze wracając do sprawy, wolałabym urodzić i być niewidomą niż do końca życia pluć sobie w twarz że zabiłam własne dziecko!
W Twojej sytuacji życiowej może byż wolała urodzić dziecko i zostać niewidoma. Ale ona ma jeszcze oprócz tego kilkoro dzieci, którymi jednak ktoż musi się zająć.
- AutorOdp.