- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2007 at 23:47
Przepraszam, że zawracam wam gitarę, ale mam jeszcze fotki modeli w szpilkach. Te są moimi ulubionymi:
21 kwietnia 2007 at 23:50Być może uważacie, że mi akurat szpilki nie pasują, ale chyba nie sądzicie, iż żadnemu mężczyźnie nie pasują?
22 kwietnia 2007 at 17:22Facet i szpilki? WYKLUCZONE ❗
Facet w szpilkach robi na mnie takie same wrazenie jak…kobieta z zarostem
(chociaz to akurat nie jest od niej zalezne)Bleee.. 😡
22 kwietnia 2007 at 17:32@iga81 wrote:
Facet w szpilkach robi na mnie takie same wrazenie jak…kobieta z zarostem
(chociaz to akurat nie jest od niej zalezne)A na mnie takie jak kobieta w spodniach. Kobieta w domu powinna siedzieć i się dziećmi zajmować, a nie tam… pracować.
22 kwietnia 2007 at 17:53Wygladaja w tych butach rownie obrzydliwie jak ty
22 kwietnia 2007 at 18:08[usunięto_link] wrote:
Wygladaja w tych butach rownie obrzydliwie jak ty
Oraz jak kobiety w spodniach.
22 kwietnia 2007 at 18:23Szpilki nie pasują żadnemu mężczyźnie!To niemęskie,nieestetyczne i zboczone!! 😕
22 kwietnia 2007 at 18:29To kim(czym) Ty jestes??
Wyobraź sobie, ze przeprowadzilam maly wywiadzik wsrod znajomych facetow i…… im bardzo podobaja sie kobiety w spodniach..
Fajne jeansy, ładnie opinające sie na pupie… to podobno sexowne 😉22 kwietnia 2007 at 18:29ja sie pytam gdzie sa jakiekolwiek „wladze” tego forum.
maciek przeginasz na max.obrazamy cie, nieakceptujemy cie, smiejemy sie z ciebie.
nie jestes na tym forum mile widziany.
jakby to ujac – nie pasujesz do nas
22 kwietnia 2007 at 18:32Kurcze… Ty to dopiero jestes PLYTKI ❗ ❗
Najpłytszy facet jakiego znałam….a raczej nieznałam- na szczescie 😈 😈 😈 😈
Chłopie skoncz już…
22 kwietnia 2007 at 18:33[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Szpilki nie pasują żadnemu mężczyźnie!To niemęskie,nieestetyczne i zboczone!! 😕
Idź się k**** j***ć.
Przesadzasz!! Brakuje Ci argumentów??Nie życzę sobie żebyż mnie obrażał tylko dlatego,że wyraziłam swoje zdanie na ten temat!! Po co założyłeż ten temat??Chyba własnie po to żeby inni napisali co o tym myżlą!!Jeżli nie rozumiesz ideii forum internetowego to się tu nie udzielaj!!!!!!! 👿
22 kwietnia 2007 at 18:36I pan Maciuż Raniszewski przegiął na maxa.
na szczężcie taki indywidualizm łatwo będzie odnaleźć…22 kwietnia 2007 at 18:37[usunięto_link] wrote:
Brakuje Ci argumentów??
Nie.
22 kwietnia 2007 at 18:38WarnGirl nie proboj mu wiecej niczego tłumaczyc..
Skoro do tej pory nic nie zrozumial….szkoda zachodu 😈
Po co sobie reszte dnia psuc… 🙄Plotki, gdy ich nikt nie podsyca umieraja smiercia naturalna..
Niech i teraz tak bedzie 💡Miłego wieczoru WarnGirl ❗
22 kwietnia 2007 at 20:05Mam wrazenie ze nikt nigdzie cie nie akceptuje.Zalozyles tematy na forum dlatego ze miales nadzieje ze chociaz w swiecie wirtualnym zostaniesz zaakceptowany, dowartosciowany. Pomyliles sie. Jestes bezczelnym typem obrazajac dziewczyny na forum tylko dlatego ze nieakceptujemy twojego wygladu. Taki wyglad nie jest normalny i sam zapewne dobrze o tym wiesz ! Mysle ze gdybys ubral sie jak normalny facet, wygladalbys calkiem niezle.
Czlowieku zrozum w koncu, taki wyglad nie jest akceptowany i zapewne nie bedzie.Obudz sie, wloz spodnie i adidasy i idz z kumplami na piwo, a nie obrazasz dziewczyny na forum.
Zalosne. - AutorOdp.