- AutorOdp.
- 15 marca 2008 at 20:18
troche takie na sile kontrowersyjne.
mnie nie szokuje: nie takie rzeczy sie ogladalo, a piatka z anatomii tez robi swoje.
pewnie w rzeczywistosci to wiele krzyku o nic:)))15 marca 2008 at 22:14Gunther von Hagens ten pan ma żwietne wystawy, jeżeli chodzi o plastynację zwłok. Chciałabym zobaczyć jego twory na żywo, bo tylko widziałam filmy i zdjęcia.
15 marca 2008 at 23:35ja kiedys widzialam w necie ze jakis pojebaniec jako wystawe przywiazla psa bez jedzenia i picia i ludzie tez jacys nienormalni bo chodzili obok niego i nie reagowali ja nie wiem jak mozna bc takim po****nym czlowiekiem….
16 marca 2008 at 07:30[usunięto_link] wrote:
ja kiedys widzialam w necie ze jakis pojebaniec jako wystawe przywiazla psa bez jedzenia i picia i ludzie tez jacys nienormalni bo chodzili obok niego i nie reagowali ja nie wiem jak mozna bc takim po****nym czlowiekiem….
bardzo na temat…
16 marca 2008 at 12:44ale nie wiadomo czy go pokazywał bo KTOś go zaniedbał czy to bylo specjalnie.. bo wiesz do czego są ludzie zdolni..
16 marca 2008 at 17:08specjalnie go ktos pokazywal widzialam zdjecia i artykul nie chce szukac jeszcze raz bo mi zal tego pieska ale w googlach napewno to bedzie
- AutorOdp.