A kolorowy naszyjnik kt贸ry? :)

• Autor
    Odp.
  • AlaZkotem
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam ponownie Was dziewczyny! 馃檪
    Naszyjniki czarno bia艂e mamy ju偶 wybrane. Teraz za rad膮 modnych kobiet doda艂am kolor. I zn贸w prosz臋 Was moje mi艂e o wybranie naj naj naszyjnika, taki kt贸ry podbije 偶wiat. 馃榾

Naszyjniki projektowane pod sukienk臋 z obrazka.

izabelaw29
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Mi si臋 podoba numer 2.Fajnie wygl膮da z tym z贸艂tym

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Nr 2 i 3 praktycznie niczym si臋 nie r贸偶ni膮,barwa kolor贸w jak i kszta艂t naszyjnika ta sama. Je偶eli mia艂abym co偶 doradza膰 to oczywi偶cie aby poszuka膰 te偶 innych wzor贸w,modeli,a z wy偶ej podanych podoba mi si臋 nr 5.

Ma23
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja ostatnio lubi臋 takie kolory jak 5 , wi臋c g艂osuj臋 na 5

Empatia
    Participant
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 90
    • Sta艂y bywalec

Nr. 4

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Oryginalne i stylowe naszyjniki znajdziesz tak偶e na naszej stronie SklepJubilerski.com mamy teraz kilka nowych,ciekawych kolekcji.

Hiacynta_86
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

呕aden, bo wol臋 bi偶uteri臋 artystyczn膮, wyj膮tkow膮 i jedyn膮 w swoim rodzaju:) Je偶li takiej szukacie to polecam Wam raczej zajrze膰 do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt – 偶wietne dodatki – modne, ale te偶 ponadczasowe i niepowtarzalne:)

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

Nr 7 te偶 bardzo fajnie si臋 prezentuje,polecam je偶li kto偶 nie lubi zbytnio przesadnych kolor贸w naszyjnik贸w,pozosta艂e w艂a偶nie tym si臋 wyr贸偶niaj膮 najbardziej.

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Je偶eli mowa o stylowych i oryginalnych naszyjnikach,to zobaczcie tak偶e na naszej stronie,mamy szeroki wyb贸r a teraz przygotowali偶my kilka ciekawych promocji.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " A kolorowy naszyjnik kt贸ry? :)"

Przewi艅 na g贸r臋