A mówią,że faceci nie są skomplikowani..

• Autor
    Odp.
  • maneater
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Witam:) Mam pytanie, mile widziane komentarze od chłopaków. Otóz niedługo minie miesiąc odkąd zerwałam ze swoim chłopakiem. Doszło do tego z jego winy. Zatanawia mnie jedna rzecz- nie probowal nawet o nas, o mnie walczyc,mimo tego, ze do konca mowil, ze mnie kocha i z nikim nie bedzie tak szczesliwy jak ze mna. Podczas naszej ostatniej rozmowy plakal. Dlaczego sie nie odzywa, nie szuka kontaktu?

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

nie znam sytuacji ale może po prostu sie boi lub czeka na krok z twojej strony

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

bo się poddał, stwierdził, że zerwałaż, czyli rozdział zamknięty.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

a ja mam pytanie!! :d
    ile macie lat?? 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Skoro zerwalaż, to po co on miałby coż robić? Gdyby się starał, to i tak to nic by nie dało, a tak przynajmniej Ty się zastanawiasz, dlaczego milczy.

maneater
    Member
    • Początkujący

19 lat, bylimy razem 2lata. Nie jestem w stanie pojac meskiego toku 'myslenia’. skoro kocha to czemu sie poddal?

miszczu
    Member
    • Maniak

gosc w wieku 19 lat niekoniecznie musi byc doswiadczony w sprawach damsko-meskich. istnieje spore prawdopodobienstwo naduzywania slowa milosc ;p Ale skoro sie az poplakal to mozliwe ze po prostu gosc jest bardzo uczuciowy a co za tym idzie niesmialy, moze nie chciec robic z siebie jeszcze wiekszej ofiary. To jedna opcja. Opcja numer 2 – czesciej spotykana – gosc mowil ze kocha ot tak sobie a tak na prawde zyje w mysl zasady „jak nie z ta to z inna” 🙂 skoro zerwalas i jest swiadom tego ze nie bedziecie razem to poszuka innej – masa pieknych kobiet chodzi po ulicach. Swoja droga zupelnie bez sensu jest „zerwalam i sie dziwie ze o mnie nie walczy” – to chyba troche dziecinne, takie sprawy to nie zabawa. Za kogo sie masz?? ;p Myslisz ze kazdy facet ci bedzie lizal stopy zeby tylko z toba byc?? ;p Sa inne – uswiadom to sobie 😉

maneater
    Member
    • Początkujący

Jeżeli mialam powod to zerwalam. Skoro wiedzial,ze to on nawalil to ode mnie nie mozna oczekiwac, ze pierwsza wyciagne reke na zgode. Zastanawia mnie fakt, czy z czasem bardziej uswiadamiamy sobie brak drugiej osoby czy wrecz przeciwnie- zapominamy o niej? do Miszcza- a nie, i jeszcze najlepiej zeby pozniej sypal przede mna roze i tanczyl jak mu zagram!;)

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

19 lat, bylimy razem 2lata. Nie jestem w stanie pojac meskiego toku 'myslenia’. skoro kocha to czemu sie poddal?

To chyba nie znasz mężczyzn…

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Facet potrafi powiedzieć sobie, że nie tylko Ty jesteż na żwiecie, są inne. Myżlę, że on powoli wprowadza to w życie.

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

temat tej dyskusji mnie rozbawił a kto Ci poiedział że faceci są mało skompliwani?

miszczu
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jeżeli mialam powod to zerwalam. Skoro wiedzial,ze to on nawalil to ode mnie nie mozna oczekiwac, ze pierwsza wyciagne reke na zgode. Zastanawia mnie fakt, czy z czasem bardziej uswiadamiamy sobie brak drugiej osoby czy wrecz przeciwnie- zapominamy o niej? do Miszcza- a nie, i jeszcze najlepiej zeby pozniej sypal przede mna roze i tanczyl jak mu zagram!;)

skoro chcesz zeby wyciagal reke na zgode to znaczy ze chcesz dalej z nim byc wiec po co zrywalas?? i kto tu jest skomplikowany?? 😀

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Czy aż tak nawalił, żeby od razu kończyć związek? Może lepiej rozmawiać, niż zrywać?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

coz…byc moze przyszedl czas, zeby zaczac sobie zdawac sprawe z konsekwecji wlasnych slow i czynow. cale zycie nie mozna byc gowniarzem…a przynajmiej jesli chodzi o niektore aspekty zycia lalezy gowiarstwa sie pozbyc.

rzucilas go, nie jestescie razem…niby czemu mialby o ciebie zabiegac?

maneater
    Member
    • Początkujący

ForceRecon- „To chyba nie znasz mężczyzn…”
    ??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " A mówią,że faceci nie są skomplikowani.."

Przewiń na górę