• Autor
    Odp.
  • Wiera
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Widziałam ogłoszenia w aptekach o ogólnopolskiej akcji badania zdrowia skóry firmy iwostin. Pani wcisnęła mi ulotkę i test diagnostyczny. Słyszałyscie o tym? w warszawie w zeszły likend sie to odbyło podobno. Badania oczywiżcie za darmo.
    Wiecie coż jeszcze na ten temat?

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Co jakis czas widze ogłoszenia w swojej aptece i zaproszenia na bezpłatne badanie skory. A jaka marka kosmetyczna patronuje te badania ?

zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

To IWOSTIN. Polskie kosmetyki. Podobne jakożciowo do vichy.
    Badają skóre profesjonalnym sprzętem i proponują kremy odpowiednie dla typu skóry. Za zakup na miejscu dodają antyperspirant. Wszystko jest na ich stronie.
    Kraków, tak w ten weekend, w Galerii krakowskiej.

fox1983
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja zastanawialam sie nad usunieciem kilku zmarszczek i pomyslalam o botoksie. Nawet podobno ma wplyw na poprawe nastroju.
    Tu znajdziecie wiecej na ten temat
    [usunięto_link]

ola57777
    Member
    • Zasłużony

@zożka samożka wrote:

To IWOSTIN. Polskie kosmetyki. Podobne jakożciowo do vichy.
    Badają skóre profesjonalnym sprzętem i proponują kremy odpowiednie dla typu skóry. Za zakup na miejscu dodają antyperspirant. Wszystko jest na ich stronie.
    Kraków, tak w ten weekend, w Galerii krakowskiej.

Fajnie , popatrze u siebie w aptece i chetnie sie wybiore na tego typu badania , bo po zimie skóra no nie wyglada dobrze.

Wiera
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Na botoks to bym się jeszcze nie odważyła…Podobno jest niebiezpieczny.

a była któraż juz na tych badaniach? Ja sie chyba do Poznania wybiore 8-10 maja 🙂

ola57777
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Na botoks to bym się jeszcze nie odważyła…Podobno jest niebiezpieczny.

a była któraż juz na tych badaniach? Ja sie chyba do Poznania wybiore 8-10 maja 🙂

Co do botoksu to chyba bym sie jednak nie zdecydowala dlatego ze jest za drogi i do tego trzeba go co jakis czas powtarzac.A po takim badaniu przynajmniej wiesz co sie dzieje z Twoja skóra i jak jej mozna pomóc.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " akcja zdrowia skóry"

Przewiń na górę