- AutorOdp.
- 23 kwietnia 2009 at 18:23
Widziałam ogłoszenia w aptekach o ogólnopolskiej akcji badania zdrowia skóry firmy iwostin. Pani wcisnęła mi ulotkę i test diagnostyczny. Słyszałyscie o tym? w warszawie w zeszły likend sie to odbyło podobno. Badania oczywiżcie za darmo.
Wiecie coż jeszcze na ten temat?24 kwietnia 2009 at 11:42Co jakis czas widze ogłoszenia w swojej aptece i zaproszenia na bezpłatne badanie skory. A jaka marka kosmetyczna patronuje te badania ?
24 kwietnia 2009 at 18:32To IWOSTIN. Polskie kosmetyki. Podobne jakożciowo do vichy.
Badają skóre profesjonalnym sprzętem i proponują kremy odpowiednie dla typu skóry. Za zakup na miejscu dodają antyperspirant. Wszystko jest na ich stronie.
Kraków, tak w ten weekend, w Galerii krakowskiej.25 kwietnia 2009 at 13:40Ja zastanawialam sie nad usunieciem kilku zmarszczek i pomyslalam o botoksie. Nawet podobno ma wplyw na poprawe nastroju.
Tu znajdziecie wiecej na ten temat
[usunięto_link]27 kwietnia 2009 at 12:03@zożka samożka wrote:
To IWOSTIN. Polskie kosmetyki. Podobne jakożciowo do vichy.
Badają skóre profesjonalnym sprzętem i proponują kremy odpowiednie dla typu skóry. Za zakup na miejscu dodają antyperspirant. Wszystko jest na ich stronie.
Kraków, tak w ten weekend, w Galerii krakowskiej.Fajnie , popatrze u siebie w aptece i chetnie sie wybiore na tego typu badania , bo po zimie skóra no nie wyglada dobrze.
28 kwietnia 2009 at 11:49Na botoks to bym się jeszcze nie odważyła…Podobno jest niebiezpieczny.
a była któraż juz na tych badaniach? Ja sie chyba do Poznania wybiore 8-10 maja 🙂
28 kwietnia 2009 at 13:11[usunięto_link] wrote:
Na botoks to bym się jeszcze nie odważyła…Podobno jest niebiezpieczny.
a była któraż juz na tych badaniach? Ja sie chyba do Poznania wybiore 8-10 maja 🙂
Co do botoksu to chyba bym sie jednak nie zdecydowala dlatego ze jest za drogi i do tego trzeba go co jakis czas powtarzac.A po takim badaniu przynajmniej wiesz co sie dzieje z Twoja skóra i jak jej mozna pomóc.
- AutorOdp.