- AutorOdp.
- 6 maja 2008 at 20:12
54 kilo. Nic mi nie jest… za bardzo panikowałam. Teraz wiem, że to z braku witamin. Jadłam ostatnio praktycznie same jogurty naturalne. Albo kefiry…
6 maja 2008 at 20:42@chłodna_wiżnia wrote:
54 kilo. Nic mi nie jest… za bardzo panikowałam. Teraz wiem, że to z braku witamin. Jadłam ostatnio praktycznie same jogurty naturalne. Albo kefiry…
skąd taki wniosek ? rozmawiałaż z lekarzem ❓
6 maja 2008 at 21:46wlasnie a gadalas z lekarzem moze warto jak nie na zywo to w necie masz doetetykow pogadaj napisz do nich masz na [usunięto_link] dietetyka i dobradieta.pl
7 maja 2008 at 19:15Nie, z nikim nie gadałam. Staram się jeżć regularnie i oczywiżcie niedużo… znów mam jakiż dołek i unikam jedzenia jak ognia. Cóż… może jutro mi przejdzie i znów będe mogła spojrzeć na jogurt. I nawet go zjeżć… znów schudłam. Kilogram. W przeciągu trzech dni…
7 maja 2008 at 20:49chłodna wiżnia, powinnaż jak najszybciej skontaktować się z lekarzem ❗ fakt, ze nie potrafisz patrzeć na jedzenie i chudniesz tak szybko, żwiadzcy że jest źle 🙁
8 maja 2008 at 12:25chłodna_wiżnio zrobisz jak uważasz ale myżlę, że powinnaż koniecznie skonsultować się z lekarzem, chociażby internistą… Wpisy na forum i nasz „ględzenie” ci nie pomogą jeżli sama nie podejmiesz decyzji.
9 maja 2008 at 20:26…staram się narazie sama jakoż mobilizować żeby coż jeżć. I powiem szczerze, że nawet mi to wychodzi. 🙂 Zjadłam ciastko wczoraj 🙂 … ale za to dzisiaj 2 jogurty naturalne i 5 wafli ryżowych. …
10 maja 2008 at 09:31@chłodna_wiżnia wrote:
…staram się narazie sama jakoż mobilizować żeby coż jeżć. I powiem szczerze, że nawet mi to wychodzi. 🙂 Zjadłam ciastko wczoraj 🙂 … ale za to dzisiaj 2 jogurty naturalne i 5 wafli ryżowych. …
obawiam się, że jednak Ci nie wychodzi. to co jesz nie zaspokaja zapotrzebowania organizmu ❗
10 maja 2008 at 17:09… dzisiaj juz bylo lepiej 🙂 Zjadłam w miare normalne posiłki. Ale znów mam nieodpartą ochotę jutro się głodzić. … bo tak mi źle na żiłądku :/. Boli mnie…
11 maja 2008 at 10:03chłodna_wiżnia, sprawia ci to radożć i satysfakcje pisanie na forum postów typu „zjadłam”, „już jest lepiej”, „nie pójdę”?! Jeżli to robisz specjalnie to pozostawię to bez komentarza a jeżli nie to bądź łaskawa przestać wypisywać co jesz czego nie jesz ponieważ napisaliżmy ci co masz zrobić -iżć do lekarza. Przez to forum ci nie pomożemy bo nie mamy jak, więc skończ już. Sprawa jest dla mnie prosta, albo idziesz do lekarza i rozpoczynasz leczenie lub usuwasz topic i dalej się wyniszczaj. Chcesz się głodzić, okey ale nie informuj nas o tym bo my nic na to nie poradzimy, ja się nad tobą litować nie będę chociaż wiem co to jest anoreksja i co oznacza mieć ją. I tak zrobisz jak chcesz, nie mamy pewnożci czy pójdziesz do lekarza czy nie. Dziewczyno skończ już.
To by było na tyle. - AutorOdp.