- AutorOdp.
- 11 czerwca 2012 at 20:33
Chciałabym żeby mi ktoż poradził, zażyłam tabletkę PO w ciągu 28 godzin od stosunku
nie mam żadnych objawów nic ,czy możliwe jest że tabletka by nie zadziałała czy możliwe jest że po prostu mój organizm tak spokojnie zareagował.Niestety do lekarza moge pójżć dopiero po terminie okresu a do niego jeszcze troszkę czasu.A ja zaczynam sie martwic coraz bardziej.27 czerwca 2012 at 19:46nie no! jak ją wzięłaż to powinna zadziałać, a to jak reaguje na nią organizm to pewnie zależy od indywidualnych cech organizmu 😉
30 czerwca 2012 at 06:46Nie każdy organizm musi odczuwać skutki tej tabletki. Jeżeli nie masz żadnych objawów, to nie znaczy, że nie zadziałała. Jeżeli przyjęłaż ją w okreżlonym czasie to na pewno działa. Ciesz się, że nie musisz przy tym cierpieć.:)
28 sierpnia 2012 at 12:50Jeżli obawiasz się że nie zadziałała zrób test ciążowy. Może on rozwieje Twoje wątpliwożci.
29 sierpnia 2012 at 10:53jasne ze nie musi wywolywac jakichs nieporzadanych efektow. dobrze, ze znosisz to spokojnie. niekoniecznie musza pojawic sie skutki uboczne. aczkolwiek slyszalam o takich, ktore moga ujawnic sie po latach. miejmy nadzieje, ze wszystko ok. w koncu robia to dla ludzi. zrob test 😉
2 września 2012 at 15:22Przeraziło mnie tylko powiązanie „tabletki PO” z tematem „antykoncepcja”… Niestety to nie jest jedno i to samo i warto mieć tego żwiadomożć.
- AutorOdp.