- AutorOdp.
- 26 maja 2007 at 07:43
No faktycznie nie załapałam o co chodzi 😉
Ja już przestałam przeglądać to co wiąże się z telefonami i czytam tylko te które mnie interesują. Ty też może zrób tak samo 😀 Jest przecież dużo nowych tematów nie związanych z telefonią. ;D
26 maja 2007 at 20:07hciałam tylko sprowokować rozmowe i dowiedzieć się, czy na tym forum jest ktoż, kogo temat ten nie rajcuje. zajrzałam tu, na to forum, stosunkowo niedawno i byłam zszokowana ilożcią tematów dotyczących tegoż playa… poszukam może faktycznie innego tematu… może coż mnie wreszcie tu zainteresuje;)
9 czerwca 2007 at 21:19Mnie reklamy Playa drażnią. Są beznadziejne i jak dla mnie odpychające. Co za dużo to niezdrowo a ich było pełno. Zwłaszcza te bilboardy są wstrętne.
Jakoż mnie Play odstraszyło niż przyciągnęło.9 czerwca 2007 at 23:54Dawno nikt o play nie rozmawiał ::D jaka szkoda…:lol:
13 czerwca 2007 at 06:54i że też w tym wątku się temat rozkręcił na nowo… 🙄
1 lipca 2007 at 09:35No popieram, ze reklamy PLAY sa beznadziejne,nawet gorsze od HEYA. 😕 WIem tez, ze specjalnie nie wywarly na mnie zainteresowania i wole zostac przy swojej ERZE. 😆
10 lipca 2007 at 23:51reklamują sie, to normalne. przypomnijcie sobie jak bylo z heya jak weszli na rynek.
11 lipca 2007 at 07:40Z HEYA podobala mi sie reklama z czerwonym kapturkiem ,wrecz chichotalam przy niej 😉
11 lipca 2007 at 09:42fakt czerwony kapturek byl dobry:0 ale reklama playa taka nowa z tą Duuuża baletnicą ktora jest taka leciutka mnie si epodobala.. smialam sie przy niej bo mnie zaskoczyla, ale ogolnie oferta PLAY jakos mnie nie zachecila i zostalam przy Erze, ktorej jestem wierna juz kilka lat:)
11 lipca 2007 at 10:59[usunięto_link] wrote:
ale ogolnie oferta PLAY jakos mnie nie zachecila i zostalam przy Erze, ktorej jestem wierna juz kilka lat:)
Witam w klubie! Tez jestem w Erze od lat i jestem zadowolona i rowniez jej wierna! 😀
30 lipca 2007 at 09:58oł meeeen… ale mi się wątek”popsuł” 🙄
30 lipca 2007 at 10:58[usunięto_link] wrote:
oł meeeen… ale mi się wątek”popsuł” 🙄
Hmm…co to nagly powrot na forum?? 😉
31 października 2007 at 13:11czemu nagły?
od czasu do czasu zaglądam, ale jakoż nie ma czym „oka zawiesić”
swoją drogą przy ostatnich promocjach „starych” sieci play icho wypada, nieprawdaż? 😛31 października 2007 at 14:49A no racja racja 😛 PLAY ostatnio daje POPiS hehehe ale i tak zostalam przy ERZE i jestem zadowolona z mojego new telefoniku i oferty jaka mi zaproponowali. 🙂
11 marca 2008 at 19:06„przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje”..
a co to takiego było ?
ja tam mam playa od samego początku, a teraz, po roku stwierdzam, że dobrze zrobiłam przenosząc się do nich.
naprawdę nie mam na co narzekać.
- AutorOdp.