- AutorOdp.
- 21 marca 2007 at 09:37
dżi… musze jeszcze raz i może jescze kolejny i kolejny…
CZY WY NIE MACIE INNYCH TEMATÓW NIŻ TELEFONY TELEFONY?????
przecież nie można już tego czytać…
z czym wam sie kojarzą bilbordy PLAY??
co dalej z p4?
atrakcyjne promocje… (wypowiedziałam sie tylko dlatego, że nieźle sie użmiała)…
a oferta playa?
nowy WIZARUNEK playa…sory, ale rzygać sie chce…
21 marca 2007 at 11:46Hmmmm mnie tez to troche znudzilo i faktycznie jestem zaskoczona żywotnożcią i niesamowitą aktywnożcią tego tematu w kilku wątkach
21 marca 2007 at 14:23oj tak to są tematy wciąż żywe… kiedy nie wejdę na forum to zawsze nowe posty w tch tematach 😉
21 marca 2007 at 19:26Trzeba więc stworzyc taki temat,który będzie cieszył sie jeszcze większą popularnożcią.A co!Robimy konkurencje! 😀
21 marca 2007 at 19:54mnie tam ta siec nie interesuje 😛
21 marca 2007 at 20:11Tak tak popieram koleżanki 😀 Kampania anty play-owa jak najbardziej 😉
21 marca 2007 at 20:33hehe skoro masz u siebie 164 posty tez inne temat musza byc popularne. hehe ja sledze poczynania playa od listopada i dlatego uczestnicze w tym temacie:) hm…. ale z checia podyskutuje tez na inny:)
5 kwietnia 2007 at 07:34Jak ci za to płacą by na forach robic szum o pleju taki ze zygac sie chce to pewnie ze wszedzie podyskutujesz 🙂
6 kwietnia 2007 at 15:53tak samo Tobie mozna zadac pytanie ile Ci placa za oczernianie play inni operatorzy!!!!prosze to jest smieszne!mi tez podoba sie oferta play i normalne chyba jest ze mnie interesuje co bedzie dalej wiec tez sledze internet a na forach mozna sie najwiecej dowiedziec!!!
9 kwietnia 2007 at 17:57Uhhh…nic nie wyszło z prób wprowadzenia jakiż nowych tematów w dziale plotki i hyde park… 😕 Play ciągle jest na topie…dlatego zaczynam omijac te działy szerokim łukiem 😕
10 kwietnia 2007 at 19:48ale to chyba nie jest wina tych, co pisza w tematach o play? ps. swoja droga jesli placa mi za propagowanie owego operatora to czemu mam pisac w innych watach? za to mi nie placa:P hehehehe swoja droga chcialabym, zeby z to mi placili haha
22 maja 2007 at 18:44no faktycznie nici z antyplayowskiego tematu…
a powiedzcie mi dziewczyny, czy oferta orange potrójne doładowanie jest godna uwagi tutejszych forumowiczek? 🙄23 maja 2007 at 16:46Myżlę że to fajna opcja dla osób które dużo rozmawiają. Darmowe 50 zł kto by nie chciał 🙂 Szkoda że trwa tak krótko no ale może potem coż lepszego wymyżlą.
23 maja 2007 at 19:10[usunięto_link] wrote:
no faktycznie nici z antyplayowskiego tematu…
a powiedzcie mi dziewczyny, czy oferta orange potrójne doładowanie jest godna uwagi tutejszych forumowiczek? 🙄Jasne, że jest warta, ja osobiżcie mam włażnie orange pop i mam te 50 zł doładowania :D:D
25 maja 2007 at 18:20uderz w stół…
w tym wypadku starałam się użyć sakrazmu, co miała podkreżlać moja niezadowolona mina ( 🙄 )
ale chyba mi sie nie udało…
niee chciałam dyskutować o telefonach a AntyPlay nie oznacza Orange czy Plus czy Era, ale NieGadamOSieciachTelefoniiKomórkowejBoSprawiajaZeForumStajeSieNudneJakFlakiZOlejem…
Pozdrawiam - AutorOdp.