• Autor
    Odp.
  • simons_mother
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

dżi… musze jeszcze raz i może jescze kolejny i kolejny…
    CZY WY NIE MACIE INNYCH TEMATÓW NIŻ TELEFONY TELEFONY?????
    przecież nie można już tego czytać…
    z czym wam sie kojarzą bilbordy PLAY??
    co dalej z p4?
    atrakcyjne promocje… (wypowiedziałam sie tylko dlatego, że nieźle sie użmiała)…
    a oferta playa?
    nowy WIZARUNEK playa…

sory, ale rzygać sie chce…

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Hmmmm mnie tez to troche znudzilo i faktycznie jestem zaskoczona żywotnożcią i niesamowitą aktywnożcią tego tematu w kilku wątkach

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

oj tak to są tematy wciąż żywe… kiedy nie wejdę na forum to zawsze nowe posty w tch tematach 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Trzeba więc stworzyc taki temat,który będzie cieszył sie jeszcze większą popularnożcią.A co!Robimy konkurencje! 😀

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

mnie tam ta siec nie interesuje 😛

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Tak tak popieram koleżanki 😀 Kampania anty play-owa jak najbardziej 😉

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

hehe skoro masz u siebie 164 posty tez inne temat musza byc popularne. hehe ja sledze poczynania playa od listopada i dlatego uczestnicze w tym temacie:) hm…. ale z checia podyskutuje tez na inny:)

mojito
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Jak ci za to płacą by na forach robic szum o pleju taki ze zygac sie chce to pewnie ze wszedzie podyskutujesz 🙂

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

tak samo Tobie mozna zadac pytanie ile Ci placa za oczernianie play inni operatorzy!!!!prosze to jest smieszne!mi tez podoba sie oferta play i normalne chyba jest ze mnie interesuje co bedzie dalej wiec tez sledze internet a na forach mozna sie najwiecej dowiedziec!!!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uhhh…nic nie wyszło z prób wprowadzenia jakiż nowych tematów w dziale plotki i hyde park… 😕 Play ciągle jest na topie…dlatego zaczynam omijac te działy szerokim łukiem 😕

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ale to chyba nie jest wina tych, co pisza w tematach o play? ps. swoja droga jesli placa mi za propagowanie owego operatora to czemu mam pisac w innych watach? za to mi nie placa:P hehehehe swoja droga chcialabym, zeby z to mi placili haha

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

no faktycznie nici z antyplayowskiego tematu…
    a powiedzcie mi dziewczyny, czy oferta orange potrójne doładowanie jest godna uwagi tutejszych forumowiczek? 🙄

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Myżlę że to fajna opcja dla osób które dużo rozmawiają. Darmowe 50 zł kto by nie chciał 🙂 Szkoda że trwa tak krótko no ale może potem coż lepszego wymyżlą.

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

no faktycznie nici z antyplayowskiego tematu…
    a powiedzcie mi dziewczyny, czy oferta orange potrójne doładowanie jest godna uwagi tutejszych forumowiczek? 🙄

Jasne, że jest warta, ja osobiżcie mam włażnie orange pop i mam te 50 zł doładowania :D:D

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

uderz w stół…
    w tym wypadku starałam się użyć sakrazmu, co miała podkreżlać moja niezadowolona mina ( 🙄 )
    ale chyba mi sie nie udało…
    niee chciałam dyskutować o telefonach a AntyPlay nie oznacza Orange czy Plus czy Era, ale NieGadamOSieciachTelefoniiKomórkowejBoSprawiajaZeForumStajeSieNudneJakFlakiZOlejem…
    Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AntyPlayForum"

Przewiń na górę