- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2011 at 10:07
Ja też mam asymetryczne, prawą większą od lewej, ale to normalne. Ciało człowieka jest asymetryczne i prawa połowa nie jest taka sama jak lewa.
Przy piersiach pomagają ćwiczenia.16 lutego 2012 at 22:37Moja droga, jesteż jeszcze bardzo młoda więc jest spora szansa że to się wyrówna, nalezy na to liczyć
Zdarza się jednak tzw niedorozwój piersi – wtedy asymetria jest spora jak np u mnie
moje piersi różnią się 3 rozmiarami i to naprawdę widać i stanowi spory dyskomfort
no ale ja jakoż sobie z tym poradziłam nosząc specjalne wkładki
Niestety- moja córka ma to samo , ma 22 lata
włażnie byłyżmy na konsultacji w Centrum Chirurgii w Warszawie i będzie miała robiony specjalny zabieg celem wyrównania asymetriiNo ale ty masz jeszcze czas, tylko warto by było udać sie do lekarza już teraz by stwierdzić czy w twoim przypadku to zwykła asymetria czy tez niedorozwój
proponuje zobaczyć film [usunięto_link]
jest tu sporo szokujących zdjęć np po odjęciu piersi ale pokazane sa też różnice w wielkożci piersi włażnie w asymetrii i sposób jak je wypełnić , taką metoda będzie miała powiększaną pierż moja córcia
Życze Ci powodzenia
tylko na pewno udaj sie do lekarza19 stycznia 2013 at 14:12Piersi większożci kobiet nie są symetryczne. Niewielka różnica wielkożci i kształtu między nimi jest włażciwie prawie zawsze. Nie które kobiety decydują się na operację, dzięki której można zmniejszyć asymetrię. Znaczna asymetria piersi może być wadą wrodzoną (po zakończonym okresie dojrzewania piersi pozostają nierówne) lub też nabytą, np. kiedy niemowlak podczas karmienia faworyzuje jedną pierż, przez co staje się ona większa.
- AutorOdp.