atrakcyjnożć = higiena

• Autor
    Odp.
  • zyczliwa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Chyba wszystkie wiemy, że nie da się być atrakcyjną gdy jest się brudną. Tylko dlaczego tak wiele kobiet nie zwraca uwagi na uszy? Też to zauważyłyżcie? Bo ja to widzę prawie codziennie i nie rozumiem jak można nie chwycić za patyczek, czy nie wpużcić sobie kilka kropel Cue w ucho? Przecież to nie wymaga bóg wie jakiego wysiłku. Aż jestem sfrustrowana przez wszechobecny widok nadmairu woskowiny usznej.

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

O uszy trzeba dbać bo lepiej się słyszy i oczywiżcie dodaje to atrakcyjnożci….

EDIT:kowal2

zyczliwa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dlatego włażnie ja czyszczę uszy Cue. Na prawdę, nie pojmuję, dlaczego ludzie zapominają o uszy. Jeżli nawet nie ze względów estetycznych, to zdrowotnych, trzeba o nie dbać.

Ammut
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Czyżby reklama? 😉
    Nie mam zamiaru żadnego żwiństwa sobie w uszy zapuszczać…No ,chyba ,że zapisze to lekarz 😉

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Tylko dlaczego tak wiele kobiet nie zwraca uwagi na uszy? Też to zauważyłyżcie? Bo ja to widzę prawie codziennie

Codziennie ludziom w uszy zaglądasz? 😆

moda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Wystarczy czyżcić uszy, można stosować preparaty do czyszczenia uszu każdy niech sam sobie dobierze odpowiednie dla siebie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " atrakcyjnożć = higiena"

Przewiń na górę