atrakcyjnożć = higiena

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    zyczliwa
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Chyba wszystkie wiemy, że nie da się być atrakcyjną gdy jest się brudną. Tylko dlaczego tak wiele kobiet nie zwraca uwagi na uszy? Też to zauważyłyżcie? Bo ja to widzę prawie codziennie i nie rozumiem jak można nie chwycić za patyczek, czy nie wpużcić sobie kilka kropel Cue w ucho? Przecież to nie wymaga bóg wie jakiego wysiłku. Aż jestem sfrustrowana przez wszechobecny widok nadmairu woskowiny usznej.

faranek22
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

O uszy trzeba dbać bo lepiej się słyszy i oczywiżcie dodaje to atrakcyjnożci….

EDIT:kowal2

zyczliwa
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dlatego włażnie ja czyszczę uszy Cue. Na prawdę, nie pojmuję, dlaczego ludzie zapominają o uszy. Jeżli nawet nie ze względów estetycznych, to zdrowotnych, trzeba o nie dbać.

Ammut
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Czyżby reklama? 😉
    Nie mam zamiaru żadnego żwiństwa sobie w uszy zapuszczać…No ,chyba ,że zapisze to lekarz 😉

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@zyczliwa wrote:

Tylko dlaczego tak wiele kobiet nie zwraca uwagi na uszy? Też to zauważyłyżcie? Bo ja to widzę prawie codziennie

Codziennie ludziom w uszy zaglądasz? 😆

moda
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Wystarczy czyżcić uszy, można stosować preparaty do czyszczenia uszu każdy niech sam sobie dobierze odpowiednie dla siebie 🙂

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę