• Autor
    Odp.
  • jolka15
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Co myżlicie o takiej propozycji na lato [usunięto_link]
    Czy któraż z Was nosiła już coż takiego?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

no farfocle lipne ale tak to git
    nie pogardzilbym biustem w czyms takim ;p

kama88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Biustonosze swoją drogą, ale co będzie jak nasz facet będzie chciał je w końcu zdjąć i okaże się, że nasz biust jest sflaczały i mało jędrny? Dlatego postanowiłam zabrać się za siebie i poszukać jakiegoż fajnego kremiku na ujędrnienie piersi. Moją uwagę przykuł taki zestaw breastactives.pl , który już do mnie idzie pocztą 😀

Mielineczka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja chyba też bardziej męskie podejżcie mam w tym temacie 😛
    Głupio bym się czuła wiedząc, że moja super figura czy biust to jedynie zasługa bielizny, a gdy przyjdzie co do czego to wszystko klapnie i będzie wstyd.

Dlatego staram się ruszać i jeżć zdrowo, póki co nie narzekam 🙂

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Dobry push-up nie jest zły, ale nie ma co przesadzać 😉 Mój facet widział mnie już nie raz bez, więc wie czego się spodziewać, ale na jakież „wyjżcie” dobrze jest się dobrze prezentować 😉

Szarotka.Redcart_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Tutaj mogę się zgodzić,z tym efektem nie należy przesadzać,zresztą tak jak ze wszystkim. Dobry biustonosz to także zdrowie dla naszych piersi,a zadbać możemy o nie kupując odpowiednie kosmetyki.

Diores_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Moim zdaniem bardzo dobrym pomysłem na to aby podkreżlić nasz biust i dodać mu uroku,jest odpowiednia i zmysłowa bielizna,najlepiej koronkowa czarna lub czerwona:)

RebelGirl
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Mi też podobają się te „odkryte” balkonetki, reszcie szmatek niestety brak klasy.
    Ale nawet jeżli zechciałabym taki kupić, to pewnie będę miała możliwożć jedynie w rozmiarach 75A/B
    ech… kiedy Ci producenci bielizny nauczą się, że rozmiary nie kończą się na tych dwóch żmiesznych rozmiarach (ja jestem dumną posiadaczką 65E :D)

vertimma
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Nie rozumiem, czemu to propozycja na lato :> Do łóżka toto nadaje się o każdej porze roku, bo raczej nie do noszenia np. pod bluzke.

pumpkin
    Member
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

No więc włażnie, też raczej nie wyobrażam sobie noszenia go pod ubraniem 😉

akerowa
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Hehe taka bielizna „raz na jakiż czas” jeżli ma się czym pochwalić to czemu nie, ale szczerze sporo odwagi chyba trzeba żeby na co dzień w takim chodzić:)

coffee
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Biust od lat jest atrybutem kobiety, dlatego też trzeba o niego dbać. Jak? Jak już wspominano- masaże powiekszanie-piersi.com, ćwiczenia, olejki, kosmetyki, zimno-ciepłe prysznice

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja chyba wole darowac sobie bielizne skoro jak ja zdejme to i tak wyjdzie szydlo z worka. teraz zaczelam kuracje z bielenda- wcieram serum ujedrniajace, zobaczymy jak efekty, na razie widze ze skora jest jedrniejsza i gladsza. mam nadzieje ze bede mogla pochwalic sie superbiustem!:)

e-Fontanna.pl
    Member
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

To w wielu przypadkach kwestia odpowiedniej pielęgnacji biustu,ćwiczeń oraz dobrych kosmetyków,najlepiej zastosować te naturalne które cechują się wysoką skutecznożcią działania.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Mało inwazyjną, bardzo skuteczną metodą na ujędrnienie piersi jest karboksyterapia. Polega na podawaniu pod skórę medycznego dwutlenku węgla.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " atrakcyjny biust?"

Przewiń na górę