- AutorOdp.
- 13 marca 2013 at 13:07
tam jest tyle ludzi bijących się o sprzęt z reszta podejrzewam że sa tam ludzie, którzy specjalnie podbijają ceny
14 marca 2013 at 16:05okularnica- ludziom nie opłacało by się podbijać ceny, bo za podbicie się płaci, mało ale zawsze coż.
2 kwietnia 2013 at 10:54Włażnie podbijając na złożć, to robisz na złożć sobie, a nie komuż 😛
A wiecie co, znalazłam ich włażnie na facebooku i jest konkurs, w którym do wygrania są bidy – te potrzebne do licytacji i to łatwy, więc próbuję…3 kwietnia 2013 at 08:54Nie rozumiem też podbijania 'za złożć’ jak to okreżliliżcie… przecież to bez sensu totalnie….Zaczęłam korzystać z tego serwisu i przecież czarno na biały widać w zakończonych aukcjach kto wygrał ile przeznaczył na to bidów – to dożć jasne zasady przecież….
Polubiłam też na Facebooku – za namową – biorę udział w konkursie… troche tego jest faktycznie za 200 bidów można skompletować przyzwoity pakiecik 😀
4 kwietnia 2013 at 05:54Ale ile bid kosztuje? Pamiętam jeszcze sprawę, kiedy internauci oskarżali serwis że sam sobie podbija. Było coż takiego.
5 kwietnia 2013 at 14:50loreen- można tak chyba powiedzieć, że bid to 10 groszy ale znowu jedne z najłatwiejszych aukcji to są włażnie pakiety z bidami, więc można to liczyć jako mniej.
A co do tego podbijania – to chyba było dlatego, że w pewnym momencie tylko za10groszy i e-bay mieli taką opcję jak automaty do głosowania tzn. biorę udział w aukcji i mogę ustawić sobie automat na 20 podbić. Czyli jak ktoż cie przelicytował, to ty automatycznie podbijałeż cenę o kilka groszy. Jak ktoż zobaczy chociaż jedną aukcję, to stwierdzi ze to przydatna opcja. Inaczej trzeba by klikać co 10 sek. (też można ręcznie licytować, ale wygodniej ustawić automat).9 kwietnia 2013 at 10:01włażnie się zarejesrowałem na portalu za10groszy.pl bo w kilku miejscach było polecane… fajtycznie okazyjna oferta i ciekawa przede wszystkim. Dożć wiarygona poprzez dostępnienie zamkniętych aukcji… Chyba spróbuję 🙂
10 kwietnia 2013 at 12:21Podgląd zakonczony aukcji wraz z ilożcią wykorzystanych przez zwycięzcę bidów jest żwietny, widać czarno na białym ile kosztował towar.
10 kwietnia 2013 at 13:47jest na yt tez filmik z co za tydzień z ich licytacji na żywo – to mnie już utwierdziło. Zaczynam licytować.
15 kwietnia 2013 at 12:28Ja tam wylicytowałam fajny parowar tefala. Bardzo mi sie przydaje. Łatwo było, chyba nikt tam nie lubi zdrowej kuchni 😉 Mam też darmowy pakiet bidów, który mi się udało ustrzelić w konkursie na facebooku. Trzymam go sobie narazie, niebawem mój facet ma urodziny, wiec mu jakiż fajny prezent znajdę na za10groszy 🙂
16 kwietnia 2013 at 13:37Widziałam przekierowanie na Facebooka, ale konkursu nie widziałam, chyba wczeżniej był. Taki pakiecik bidów na start to fajna rzecz, bo najgorszy jest chyba pierwszy raz kiedy musisz zapłacić za bidy, a jeszcze nie wiesz czy cos wylicytujesz.
17 kwietnia 2013 at 14:27To musisz przejrzeć ich profil bo był na pewno konkurs…ale wydaje mi się, że jeszcze będą robić. Facebook za10groszy dopiero ruszył…
24 kwietnia 2013 at 09:50Na pewno zachęca do licytacji. Szukam teraz jakiż przydatnych rzeczy na majówkę, jedziemy w góry może uda mi się wylicytować jakiż plecak.
8 maja 2013 at 11:48Z tego co widziałam to na topie są w tej chwili prezenty komunijne. Takie mini konsole, nie wiem dokładnie jak sie nazywają, ale wiem, że synek koleżanki choruje na taki gadżet 😉 A jeżeli chodzi o plecaki, to musisz zajrzec na stronkę.
9 maja 2013 at 13:17konsol trochę jest i konkretnie kosztuję Psp – juz kilka wersji, Nintendo też, ale teraz chyba królują tablety, już od Bozego Narodzenia o tym słyszę, nawet przedszkolaki chcą SWÓJ tablet.
- AutorOdp.