- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2009 at 12:56
Dokladnie tak ! chodzi mi o konkurencyjny serwis dla cyk-cyk.pl ==>[usunięto_link] gdzie praktycznie sciagneli konkurs dajac niemal indentyczne nagrody to tak samo formula tego konkursu jest taka ze nie moglam uwiezyc . Mam namawiac ludzi zeby sie zapisywali na tamten protal i im wiecej bede miala poleconych tym bardziej bede miala szanse na jakas nagrode====>czysty spam !
19 sierpnia 2009 at 17:27Ups;/ przepraszam, jeżli wprowadziłam kogoż w błąd, ale wymieniony wyżej konkurs jeszcze trwa, a ja sie pomyliłam z datą. Owsianka masz rację. Ja pamiętam, że jak byłam młodsza to czężciej krążyły po nas te spamy itp wysyłało się jakież linki, łancuszki. Ale teraz tak jakoż by mi nie podeszło. Szkoda mi czasu troszke. Człowiek jakoż tak spoważniał:D
25 sierpnia 2009 at 20:27[usunięto_link]@ wrote:
Ja ogólnie jestem maniaczka jakaż. Co jakiż czas dzięki temu udaje mi się coż tam wygrać. Sama przeglądam taką stronkę [usunięto_link]. Tam znalazłam informację o [usunięto_link]. Tylko coż dziwnie działa, bo mnie automatycznie przekierowuje na jakiż konkurs.
hmmm… nie dziala dziwnie – po prostu narazie na cyk-cyk.pl jest konkurs zanim otworza dzialalnosc z licytowaniem. Fajna strategia swoja droga;)
27 sierpnia 2009 at 20:01A już wszystko jarzę. Na początku w afekcie szybko napisałam, że coż mi się tam dzieje. Niepotrzebnie zamieszanie robię. Przekierowywało bo sam konkurs był a aukcję dopiero będą. Domyżlnie przerzucało na stronę główną konkursu.
29 września 2009 at 19:01Ej muszę się w końcu pochwalić. W końcu po miesiącu przyczajenia i obserwowania najlepszych upolowałam wymarzony odtwarzacz dvd. A co mnie też wolno. 🙂 😈
8 grudnia 2009 at 11:38Hej dziewczyny! A ja wam polecam [usunięto_link]. Serwis umożliwia kupno nowych produktów w cenach kilkakrotnie niższych od cen detalicznych. System aukcyjny działa na zasadzie podbijania ceny za pomocą kliknięć wirtualną walutą, którą można nabyć w korzystnych pakietach. Co ważniejsze proponują żwietne produkty. Ja już skorzystałam z ich usług i kupiłam dla sióstr ciekawe gadżety 🙂 Jestm bardzo zadowolona z sheshe.pl 🙂 Buziaki
10 grudnia 2009 at 21:09ja tam nie wnikam jak to działa ważne że mój chłopak mi co jakiż czas kupuje z takich aukcji groszowych perfumki i jakoż nie narzekał 🙂 😛
20 grudnia 2009 at 18:44Nie ufam takim serwisom. Wolę już coż z Allegro czy Amazonu.
23 grudnia 2009 at 13:09Słyszałam już o tych aukcjach, ale ja często sprawdzam ofertę dobij.to. Super sprawa takie aukcje bo nie tylko się można przy tym dobrze bawić, ale też można „dobić” coż i mieć telewizor LCD za grosze, albo buty narciarskie.;) Super są takie aukcje
8 marca 2013 at 12:31Z takich portali to za10groszy, alegro używam do czego innego – rzadko biorę tam udział aukcjach, raczej biorę opcję „kup teraz”. 🙂 Za10groszy, to za to licytacja pełną parą, można naprawdę trafić na okazje, ale trzeba też się przyzwyczaić, że nie zawsze się wygra. Ale póki co wychodzę na plus, więc jestem za.
11 marca 2013 at 20:25Ja licytuje na allegro . Slyszalam tez od znajomych o tym portalu za 10 gr- ponoc sporo mozna zaoszczedzic. Licytacje zaczynaja sie od 1 gr:)
12 marca 2013 at 14:48nie ma ceny minimalnej? To jest fajne. Widziałam ich reklamę gdzież w tv. Pamietam, ze jakiż czas temu powstało kilka takich serwisów, ale jakoż z żadnego nie korzystałam, bo nie kupuję elektroniki.
12 marca 2013 at 20:32Ja na początku byłam sceptyczna co do tego serwisu za10groszy. Tyle się przecież słyszy o oszustach. Jak jednak zobaczyłam, że mój brat kupił okazyjnie telefon, z gwarancją i paragonem, to się przekonałam 🙂 Ale sama nie licytuję, mój brat ma w tym niezłe dożwiadczenie, więc jemu to pozostawiam 🙂
12 marca 2013 at 21:39@Sweet Coffee wrote:
nie ma ceny minimalnej? To jest fajne. Widziałam ich reklamę gdzież w tv. Pamietam, ze jakiż czas temu powstało kilka takich serwisów, ale jakoż z żadnego nie korzystałam, bo nie kupuję elektroniki.
Ale tam masz nie tylko elektonike. Tak jak na allegro kupisz prawie wszysko- zabawki, sprzet agd, perfumy,bony zakupowe,sporo tego tam jest 🙂
13 marca 2013 at 07:43Faktycznie, naprawdę dużo tego jest 🙂 Będę się musiała rozejrzeć tam za jakimiż perfumami.
- AutorOdp.