• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

wiele rzeczy kupuję przez internet, ale są takie, których na pewno nie kupię 🙂 poza tym lubię sobie połazić po sklepach i „pomacać”, choć często zdarza się tak, że to co sobie upatrzę w sklepie ostatecznie zamawiam przez net 🙂
    uważam, że trzeba korzystać z takich okazji, bo na serio można zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy 🙂

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Oj tak…jak kupować takie rzeczy to w sklepie. Jednak zobaczyć i pomacać trzeba, żeby potem nie wyszło, że przysyłają a coż nie pasuje 😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

teoretycznie można zwrócić albo wymienić 🙂 ale wiadomo – dużo cackania z tym 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Oj tak…jak kupować takie rzeczy to w sklepie. Jednak zobaczyć i pomacać trzeba, żeby potem nie wyszło, że przysyłają a coż nie pasuje

[usunięto_link] wrote:

teoretycznie można zwrócić albo wymienić 🙂 ale wiadomo – dużo cackania z tym 🙂

Ja to, Fenris w dalszym ciągu nie wiem – sorry – czy Ty jesteż facetem, czy kobietą 😉 nie ma tu żadnego wyróżnika płci na forum, hehe… może to i dobrze 🙄 ?

Ja nie lubię, a włażciwie nie znoszę, dziewczyny, kupować… znaczy tak łazići oglądać w nieskończonożć, jak Wy… jestem jakiż niepewny, a na pewno sam… Najlepiej, gdy jest przy mnie moja Dziewczyna – jest żwietna! Umie zawsze coż dobrać i doradzić…

Hehe, sam to kupuję zawsze majtasy dla siebie – tak mi akurat przyszło na myżl – i jest zawsze cokolwiek zadowolona 😆 Mam chyba gust, co nie? W tym mianowicie względzie 😛

PS. Aaa i skarpetki jeszcze – też mało się wypowiada 😀
    Chociaż raz dostałem od niej taki prezent – zbitka dziesięciu par skarpet 'puma’ – były niezłe ze cztery miesiące 😆

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja przez internet raczej rzadko. Generalnie najpierw szukam w obrębie swojego miasta, wolę dotknąć, przymierzyć, pomacać i w ogóle. Jeżli już nie znajdę w sklepach miejscowych to przeszukuję internet. Butów i spodni przez internet kupowac nie mogę. Co do butów jestem strasznie wymagająca, a ze spodniami mam okropny problem, bo większożć źle na mnie leży. Ale bluzki bluzy i sweterki czemu nie 🙂

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja w sieci kupuję większożć rzeczy. Z czystego lenistwa 🙂
    Nie kupiłabym chyba tylko butów.

stylowa86
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja bardzo często! W Internecie można znaleźć bardzo fajne strony z choćby dodatkami, biżuterią – niedrogie drobiazgi, a unikatowe.

Często zaglądam na stronę na przykład: [usunięto_link]

Kupuję tam najczężciej kolczyki, bransolety i torebki! Bez obawy, że jak wyjdę z mieszkania, zobaczę na ulicy koleżankę (której nie lubię 😆 ) w tych samych kolczykach! 😉 😆

Pozdrawiam!

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no jasne, buty i spodnie, tak jak mellodiv – stanowczo nie przez net, bo to po prostu muszę mierzyć 🙂
    ale do sprzętu wszelkiej mażci już się tak przyzwyczaiłam, że wystarczy mi raz w sklepie jakimż obejrzeć i zamawiam przez net.
    tak w moje łapki trafił aparat fotograficzny, komputer, odkurzacz… nie ma co ukrywać, jest to ogromna wygoda 🙂 zwłaszcza, gdy przywiozą do domciu jakież większe gabaryty 🙂 przynajmniej samemu nie trzeba tego tachać 😉

Alveolus
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Ja wyszłam ostatnio z założenia, że ciuchów można mieć dużo, ale bez przesady, za to kosmetków mogłabym mieć zatrzęsienie i nigdy mi nie dożć 😀 Dlatego jestem częstym gożciem na kremoteka.pl (strasznie lubię ich promocje) 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no tak, kosmetyki to coż, czego nigdy za wiele 😀
    a stronka fajna, widzę, że dużo ekokosmetyków mają…

BBasia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Wiadomo, że każdy ma swój ulubiony sklep, ale jak juz kosmetyki to cuda do wanny i inne pachnidła ja kupuję w mydlandia.pl
    Jak piszą, że się pieni to sie pieni, jak pachnie to tak pachnie. Nigdy nie było złych zakupów.

BBasia
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Często zaglądam na stronę na przykład: prototyp

„Podobni” do prototypu są [usunięto_link]
    tu kupiłam już kilka torebek i innych drobiazgów na prezenty na parapetówki. Ostatnio znajomi przeprowadzają to tu to tu :0
    Kolezanka zamawiała wg własnego wzoru biżuterię na żlub i sliczne aniołki dla gożci weselnych. Też była zadowolona.

Antenka18
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A mi osobiżcie sprawia wielką radożć chodzenie po sklepach dlatego przez internet raczej nie kupuje. Ale oczywiżcie zdarza się ale rzadziej to są ubrania a czężciej książki lub inne ciekawe rzeczy jakie można znaleźć np. na allegro.

beautybody
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

witam
    często robie zakupy przez internet. Mam pare ulubionych sklepów, gdzie moge kupić sprawdzone produkty w tańszych cenach niż w normalych sklepach. Polecam szczególnie markowe produkty w sklepiku staniczek.

Kasia697
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Zdarza mi się bardzo często robić zakupy przez internet, mam kilka swoich ulubionych sklepów , bardzo fajny jest perfumytaniej.pl , jeżli kogoż interesują perfumy, lub deeZee jak obuwie, jest na prawdę sporo fajnych sklepów, gdzie można kupić coż fajnego i nie drogiego!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Babskie zakupy"

Przewiń na górę