Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 31 do 44 (z 44 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Aleksandra44
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Bardzo cz臋sto robi臋 zakupy przez internet w szczeg贸lno偶ci buty, perfumy, ksi膮偶ki!

dancer11
    Cz艂onek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Mam sw贸j ulubiony sklep z bi偶uteri膮. Jest to „Niebieski-koralik”. Bi偶uteria w tym sklepie jest wyj膮tkowa i wyrafinowana, w dodatku jest ca艂a ze srebra o pr贸bie 925 i jest wykonana r臋cznie. Ju偶 jaki偶 czas temu zacz臋艂am swoj膮 przygod臋 z komponowaniem nowych bransoletek dobieraj膮c r贸偶ne korliki i charms’y. W swojej kolekcji mam ju偶 motylka, klucz, koraliki w kwiatki… Jeszcze bardziej si臋 ucieszy艂am, gdy zobaczy艂am promocje Walentynkowe. Charms’y z serduszkiem mo偶na kupi膰 do 49 z艂otych taniej.

Olusia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja wol臋 p贸j偶膰 i co偶 przymierzy膰, dla mnie kupowanie w necie jest troch臋 w ciemno. Jestem zwolenniczk膮 chodzenia po sklepach 馃槷

Szpila600
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A mnie zakupy tradycyjne po prostu m臋cz膮, nie raz zdarzy艂o mi si臋 wi臋c przez internet kupowa膰. Moje ulubione sklepy to: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edit:
    jakubek

damnatia
    Cz艂onek
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ale zakupy tradycyjne spalaj膮 kalorie, a przez neta nie ;P

ptysia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 94
    • Sta艂y bywalec

O, i to jest bardzo dobry argument za sklepami „w rzeczywisto偶ci” 馃榾 Osobi偶cie wol臋 p贸j偶膰 do sklepu, przymierzy膰 ubranie, sprawdzi膰 zapach perfum i cen臋 – p贸藕niej por贸wna膰 w internecie chocia偶by i wybra膰 ta艅sze. Niemniej jednak bez chodzenia po sklepach si臋 nie obejdzie.

Wyj膮tkiem jest elektronika, kt贸r膮 jednak kupuj臋 w sklepach internetowych…

dancer11
    Cz艂onek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Moim ulubionym sklepem internetowym z bi偶uteri膮 jest „Niebieski-koralik”. Maj膮 niesamowicie du偶y wyb贸r koralik贸w i oferta ci膮gle si臋 powi臋ksza. Ostatnio zauwa偶y艂am, 偶e wesz艂y koraliki z kamieni p贸艂szlachetnych i w tym sklepie jest ich najwi臋kszy wyb贸r na rynku. Najbardziej wpad艂 mi w oko Jadeit 偶贸艂ty. B臋dzie pasowa艂 do mojej kolekcji koralik贸w ze szk艂a Murano.

ciccilla
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Uwielbiam robi膰 zakupy! Dotyka膰 materia艂u, w膮cha膰 pachnid艂a, mierzy膰 itp. Ale czasami zdarza mi si臋 kupi膰 co偶 przez internet. Najcz臋偶ciej dzieje si臋 tak podczas sesji:). Jak nie mog臋 wyj偶膰 z domu to w ten spos贸b uprawiam szoping :P.

1kropelka
    Uczestnik
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Zdarza mi si臋 kupi膰 co偶 na all ale generalnie uwielbiam chodzi膰 po sklepach, szczeg贸lnie po galeriach. Najcz臋偶ciej jestem w blue city bo mam najbli偶ej i moje kumpelki te偶 najbardziej tam lubi膮 chodzi膰, ja ze wzgl臋du na moje ulubione sklepy. Po zakupach zawsze idziemy co偶 zje偶膰 bo jest tam mn贸stwo knajpek i restauracji.

ptysia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 94
    • Sta艂y bywalec

@1kropelka wrote:

Po zakupach zawsze idziemy co偶 zje偶膰 bo jest tam mn贸stwo knajpek i restauracji.

Chyba jak w wi臋kszo偶ci centr(centrum?) handlowych. Ale fakt faktem rzeczywiste sklepy maj膮 t膮 przewag臋, 偶e mo偶na rzeczy przymierzy膰, bo tak to mog艂aby by膰 czasami kiszka… 馃檪

Szpila600
    Cz艂onek
    • Bywalec

Wow 馃槸 faktycznie taniej!!! teraz te偶 b臋dzie to moja ulubiona strona 馃檪

Agusiek1
    Cz艂onek
    • Bywalec

W niekt贸rych sklepach internetowych zamieszczone s膮 tabele rozmiar贸w do ka偶dego producenta. Wi臋c 艂atwo mo偶na sobie dobra膰 odpowiedni rozmiar. Nie ma czego sie obawia膰. Je偶li jednak zakup oka偶e si臋 nieodpowiedni wi臋kszo偶膰 sklep贸w wymienia bez problem贸w towar 馃檪

jonetta233
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja te偶 cz臋sto robi臋 zakupy przez internet ,du偶o rzeczy zw艂aszcza dla c贸reczki ,kosmetyki przez katalogi jedynie obuwie kupuje normalnie tradycyjnie w sklepie:)

lovely
    Cz艂onek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

najcz臋偶ciej kupuj臋 kosmetyki przez internet, szczeg贸lnie perfumy, bo wychodzi du偶o taniej! ostatnio te偶 zam贸wi艂am sobie bielizn臋 w sklepie kontri i nie 偶a艂uj臋. co prawda jeden nie pasowa艂, ale normlanie wymieni艂am rozmiar. wszystko super.

Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 31 do 44 (z 44 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋