- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2010 at 14:53
Dobrze jakby jeszcze autorzy podali źródła tych badań.
1 września 2010 at 15:06z tą szkodliwożcią jest tak jak np. z piciem herbaty, która według badań też jest szkodliwa
EDIT:kowal2
18 listopada 2010 at 17:15@mak polny wrote:
Wiele razy czytałam o szkodliwożci telefonów komórkowych. Ale co zrobić?
Nosić daleko on ważnych organów, przykładać słuchawkę po połączeniu,a nie w trakcie, nie spać z telefonem obok głowy, w szczególnożci ograniczyć dzieciom.
[usunięto_link] wrote:
z tą szkodliwożcią jest tak jak np. z piciem herbaty, która według badań też jest szkodliwa
Przyrównujesz herbatę do telefonii? 😕
19 listopada 2010 at 08:45Hmm…
Mój ojciec zawsze trzymał telefon komórkowy pod poduszką….
Często korzystał z telefonu komórkowego (zawsze trzyma go przy tym samym uchu).Kiedyż zaczął się skarżyć na ból i kłucie w prawym uchu.
Moja ciocia, która jest lekarzem kazała mu zrobić przerwę od telefonu, korzystać z niego jak najmniej…ale nie badał się z tym uchem…samo przeszło.
Było to już dawno, ale zapamiętałam, żeby nie spać z telefonem:)18 grudnia 2010 at 12:37Telefony komórkowe szkodzą w 100%. Dlaczego?
Wytwarzają pole magnetyczne o wysokiej częstotliwożći, gdzie nasze komórki się smażą.
Rozmowa powinna trwać przy uchu maksymalnie 3 minuty lub rozmawiać przez słuchawki a jeżli jest możliwożć to przez głożno mówiące. - AutorOdp.