badanie zdrowia kotów- dla posiadaczy takowych

• Autor
    Odp.
  • kikutek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Jeżli posiadasz kotka, warto sprawdzić stan jego zdrowia. Na stronie: [usunięto_link] można założyć Książeczke Zdrowia Kota, wiążą się z tym dwa konkursy Najciekawsza Książeczka Zdrowia Kota i Kocia Gwiazda Purina ONE- warto sie zainteresowac- fajne nagrody.

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja mam kotka, Neva Mascarade, jest bardzo fotogeniczny, więc interesujący wydaje mi sie zwłaszcza drugi konkurs dotyczący fotek. Cóż zawsze wiedziałam, że któreż z nas będzie gwiazdą;)

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

O dzięki, lubimy tę markę, to badanie stanu zdrowia kotów to bardzo fajny pomysł 🙂

BillieJean
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

A coż więcej? Od kiedy do kiedy to trwa?
    I czy kot musi byc mój? Bo ja nie mam, ale moja przyjaciółka ma przeżlicznego Maine Coona…

kikutek
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A coż więcej? Od kiedy do kiedy to trwa?
    I czy kot musi byc mój? Bo ja nie mam, ale moja przyjaciółka ma przeżlicznego Maine Coona…

Dokładne informacje są na stronce. którą podałam:)
    Konkurs trwa od 16 maja 2009 roku do 30 lipca 2009 roku.
    Dogadaj się jakoż z koleżanką i weźcie razem udział w konkursie:)

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

Z kotami to jak z dziećmi – lepiej nie publikować cudzych zdjęć, chyba, że koleżanka wyrazi zgodę. Ja bym wyraziła, miło by było widzieć swojego kota na opakowaniach karmy

BillieJean
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Dogadałyżmy się , ona prowadzi książeczkę i udostępnia kota, ja strzelam foty (prawie profesjonalistka;P). Musimy to wygrać 😈

ciasteczka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja jakiż tydzień temu dołączyłam do badającyh swoje koty i dostałam paczuszkę z karmą Puriny:))))

Madelaine5
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Dopiero wczoraj zarejestrowałam sie na to: Wielkie Badanie…, mam nadzieję,że to nie zmniejszy moich szans na wygraną w tych konkursach?…

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

Nie, rejestracja trwa do 30 czerwca, tyle tylko, że nie załapiesz się do grupy badawczej, która dostała karmę do testów, bo taka grupa już została wybrana

laka
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Podoba mi sie jak to graficznie jest zrobione, az chce się cos wpisywac i foty wstawiać. Ja juz jakież 2 tygodnie książeczkę prowadzę.

Mniszka
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Podoba mi sie jak to graficznie jest zrobione, az chce się cos wpisywac i foty wstawiać.

No dosyć fajnie to zrobili, ciekawie wygląda taka wypełniona juz trochę książeczka, o czym pewnie niedługo sie przekonasz;)

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

I jak, pstrykacie foty?
    Mnie nawet ta książeczka zdrowia wciągnęła….

Mniszka
    Member
    • Stały bywalec

Nie wiem jak dziewczyny, ale ja pstrykam. Dostrzegłam, że po Purinie sierżć mojego kota wyglada lepiej, jest bardziej lżniaca. A jak tam u Was?

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

Mój to od zawsze zdrowy i lżniący.
    Może od Puriny, bo już tak długo na niej jest 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " badanie zdrowia kotów- dla posiadaczy takowych"

Przewiń na górę