- AutorOdp.
- 30 lipca 2010 at 17:36
Używał ktoż jakiegoż markowego balsamu po goleniu np. Dolce&Gabbana pour Homme?
Jeżeli tak, to jakie wrażenia i czy jest jakaż zasadnicza różnica między nimi a tańszymi balsamami?30 lipca 2010 at 18:32o ja mam dla ciebie rade, kiedys mialem problem z goleniem, trzeba uwazac bo zyletka ostra, skora sie podraznia, w dodatku odrastajacy zarost ją kuje no i czasochlonny ten zabieg golenia jest, wiec zaczalem uzywac maszynki do strzyzenia wlosow bez nasadki – po ogoleniu masz efekt zarostu jedno dwudniowego, zero kucia, podraznien, polecam wszystkim mezczyznom 🙂
30 lipca 2010 at 19:14Ja od siebie dodam choć co prawda nie używam nic ,ale miałem możliwożć testować drogie i tanie, raczej różnicy nie dostrzeżesz(poza zapachem i ewentualnie konsystencją ,co kto woli). Pamiętam ,że spoko były z „AA” i „Nivea”
11 sierpnia 2010 at 10:30Muszę powiedzieć, że po długim namyżle zdecydowałem się na zakup balsamu po goleniu Dolce&Gabbana pour Homme. Wybrałem się w tym celu do Sephory, patrzę a tam na regale została tylko jedna sztuka takiego balsamu. Nie ma się co dziwić, bo nie jest to przecież towar, który schodzi z półek sklepowych jak żwieże bułeczki. W domu otwarcie. Balsam jest w bardzo eleganckiej tubce w czarnym kolorze z nazwą producenta. Rano po ogoleniu wypróbowałem to cudo. Balsam ma dla mnie ładny zapach, ale nie każdemu musi się podobać. Ważniejsza jednak jest jego konsystencja. Nie dożć, że wychładza i wygładza skórę, to czyni ją nieprawdopodobnie jędrną i cudowną w wyglądzie. Stan taki utrzymuje się przez cały dzień. Nie używałem dotąd byle czego. Zwykle balsam Gillette Fusion. Ale Dolce bije Gillette’a na głowę.
Dlaczego balsam po goleniu jest dla mnie tak ważną sprawą? Otóż dlatego, że decyduje on bezpożrednio o wyglądzie skóry naszej twarzy po ogoleniu, a wygląd twarzy jest dla mnie kwestią istotną.
Czy było warto go kupić? Na pewno warto było spróbować, bo zawsze chciałem sprawdzić, jaki efekt wywołuje taki lepszy balsam. A czy kupię go ponownie? Na razie nie wiem. Zależeć będzie dużo od tego, czy nie żal mi będzie wydawać tyle kasy na balsam po goleniu. - AutorOdp.