- AutorOdp.
- 30 lipca 2007 at 19:58
mam blada cere i pieprzyki, w zwiazku z tym nie moge sie opalac, solarium tym bardziej odpada, polećcie coż dobrego co nie robi plam i smug i nie smierdzi…
31 lipca 2007 at 17:38dobra jest husteczka samoopalajaca nie zostawia smug i ma bardzo przyjemny zapach.:):)
1 sierpnia 2007 at 16:36ja mam eveline holiday look ma w miare ladny zapach i nie brudzi ubran 🙂 jest to balsam delikatnie brazujacy wiec na efekty trzeba bedzie troszke poczekac. i mam jeszcze barwy slonca pod wzgledem zapachowym nie polecam tego balsamiku bo zapach ma nieladny,ale ma zlote drobinki ktore dodaja blasku skorze :)[/b]
13 sierpnia 2007 at 14:00wiesz co ja bym Ci poradziła dove summer glow, tez kiedys szukalam porad na forach i dziewczyny mnie przekonały do tego balsamu, no i nie żałuje wczeżniej mialam Ziaje, ale różnica jest nieporównywalna. Dove jest o niebo lepszy jakosciowo :))) miłego opalania!!!
14 sierpnia 2007 at 12:14Ja polecem Dove Summer Glow 🙂
23 sierpnia 2007 at 12:43ja używam dove od kilku miesięcy i do ciała i do twarzy i jest bardzo spoko, ładny kolorek i nie smierdzi tak jak te wszystkie inne kosmetyki opalające.
23 sierpnia 2007 at 19:03ja też polecam chusteczkę samoopalajacą…miły efekt..
23 sierpnia 2007 at 20:51ja uzywam tylko dova wiec tylko ten polecam:) najlepsze jest to ze jego zapach nie drazni, a ja mam bardzo wrazliwy nos i intensywnego samoopalaczego zapachu chyba bym nie zniosla, a tu jest ok:D
4 września 2007 at 16:02tez uzywam dova. skusily mnie reklamy z pulchnymi paniami, bardzo odrozniaja sie od innych:) i tak zaczelam uzywac tego balsamu i tak zostalo
6 września 2007 at 12:26A czy któraż z was używała balsamu z garniera mużnięta słońcem do twarzy??chodzi mi o ten balsam do ciała/
14 lipca 2008 at 18:35a ja używam balsamu z avonu 🙂 efekt widac wyrażnie i dożć długo się utrzymuje
- AutorOdp.