• Autor
    Odp.
  • kadmonna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

mam blada cere i pieprzyki, w zwiazku z tym nie moge sie opalac, solarium tym bardziej odpada, polećcie coż dobrego co nie robi plam i smug i nie smierdzi…

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

dobra jest husteczka samoopalajaca nie zostawia smug i ma bardzo przyjemny zapach.:):)

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

ja mam eveline holiday look ma w miare ladny zapach i nie brudzi ubran 🙂 jest to balsam delikatnie brazujacy wiec na efekty trzeba bedzie troszke poczekac. i mam jeszcze barwy slonca pod wzgledem zapachowym nie polecam tego balsamiku bo zapach ma nieladny,ale ma zlote drobinki ktore dodaja blasku skorze :)[/b]

cynamonowa-herbata
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

wiesz co ja bym Ci poradziła dove summer glow, tez kiedys szukalam porad na forach i dziewczyny mnie przekonały do tego balsamu, no i nie żałuje wczeżniej mialam Ziaje, ale różnica jest nieporównywalna. Dove jest o niebo lepszy jakosciowo :))) miłego opalania!!!

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja polecem Dove Summer Glow 🙂

stefka19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ja używam dove od kilku miesięcy i do ciała i do twarzy i jest bardzo spoko, ładny kolorek i nie smierdzi tak jak te wszystkie inne kosmetyki opalające.

basia23
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja też polecam chusteczkę samoopalajacą…miły efekt..

mojito
    Member
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

ja uzywam tylko dova wiec tylko ten polecam:) najlepsze jest to ze jego zapach nie drazni, a ja mam bardzo wrazliwy nos i intensywnego samoopalaczego zapachu chyba bym nie zniosla, a tu jest ok:D

estera
    Member
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

tez uzywam dova. skusily mnie reklamy z pulchnymi paniami, bardzo odrozniaja sie od innych:) i tak zaczelam uzywac tego balsamu i tak zostalo

olka150
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

A czy któraż z was używała balsamu z garniera mużnięta słońcem do twarzy??chodzi mi o ten balsam do ciała/

Monisia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

a ja używam balsamu z avonu 🙂 efekt widac wyrażnie i dożć długo się utrzymuje

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Balsamy brązujące"

Przewiń na górę