- AutorOdp.
- 28 pa藕dziernika 2007 at 18:01
witam
czy niewieciemoze od czego moze byc spowodowany silny bol glowy?? tzn silny chodzi mi o taki naprawde silny z enawet glowa niemoge ruszyc:( ani oczami a nawet usmiech sprawia mi bol:( dotego glowe mam goraca a rece i nogi zimne;/ jest mi duszno i mam takie lekkie zawrocty glowy bol jest taki ciagly ale czasem tak kluje:( i jesze kark mnie boli:( wiecie moze czego to moga byc objawy??
z gory dziekuje 馃檨
28 pa藕dziernika 2007 at 19:14Mo偶e zatoki?
28 pa藕dziernika 2007 at 21:54B贸l g艂owy mo偶e by膰 przyczyn膮 wielu dolegliwo偶ci. Ja te偶 swego czasu mia艂am dosy膰 mocne b贸le. Posz艂am z tym do lekarza, dosta艂am mn贸stwo skierowa艅 , min. na usg nerek, badanie tarczycy i badanie wzroku. W moim przypadku okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 by艂a lekka wada wzroku. Zacz臋艂am nosi膰 okulary o b贸le min臋艂y.
28 pa藕dziernika 2007 at 22:09hmmm watpoe by to byly zatoki… bo kiedys mialam i bole nie byly takie jak teraz… niewiem niemam pojecia 馃檨 jest 23 godzina a boli mnie od 13 ;/ juz tyle godzin a bralam najpierw 2 apapy botem nawet ketonal i nic:( a zawsze po ketonalu w mig bol przechodzil:(
29 pa藕dziernika 2007 at 09:02Czyli zosta艂o Ci jedno wyj偶cie: lekarz.
29 pa藕dziernika 2007 at 13:04Wybierz si臋 z tym do lekarza bo to mo偶e by膰 powa偶na sprawa. Ja po uderzeniu w g艂owe mia艂am bardzo silne b贸le i mia艂am wstrz膮s m贸zgu i niegroznego krwiaka
- AutorOdp.