• Autor
    Odp.
  • imported_Zoska
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Racja on zabardzo sie tym wszystkim przejmuje za duzo mysli ze mnie nie zadowoli ze bedzie kolejny raz… jak sam mowi ma swego psychologa w glowie nad ktorym czasem nie panuje tak jak nad swym elemelkiem ! Stwierdzil ze jesli sie skupia mocno nad wszytskim, jak bardzo chce mnie zadowolic wtedy sie nie udaje a jak jest bardzo spontanicznie wtedy stoi niesamowicie. Ale jesli kladziemy sie razem do lozka po calym dniu wtedy jest najgorzej bo on wie ze ja chce sie kochac i wtedy wszytsko idzie w zapomnienie. to juz tkwi w podswiadomosci – jest noc, bedziemy sie kochac…. nie ma ch… zeby stanal. niestety… musi popracowac nad swoja psychika. nie moze myslec ciagle o tym ze mu nie bedzie stawal… to jest chore. Ostatnio tak mi powiedzial… To jest tak: Ja chce ale nie chce. czyli chce moje cialo glowa dusza procz mego fiutka. no dziwne.,, powiedzialam mu zeby sie nie przejmowal … popracujemy nad tym zobaczymy co z tego wyniknie. ale jak narazie tylko spontanicznosc nam zostaje a mi nie zawsze sie to podoba. niestety … no bo jak tu sie kochac w podczas jazdy samochodem… bo mu akurat staje ? nie bede lapac kazdej nadazajacej sie okazji.. Staje ? to do dziela ! rany boskie ! 🙂

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

SEKSUOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosh idź dziewczyno najpierw sama do seksuologa, dowiedz się co Twojemu mężczyźnie może być a potem zaciągnij tam jego! Takiego problemu raczej sama nie rozwiążesz! Ani on też nie!

A jak już koniecznie chcesz sama go „wyleczyć” to po prostu go pieżć! Dłońmi, językiem! Baw się! Nie kochajcie się od razu! Całuj go, pieżć!

Caroline
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

A może rzeczywiżcie powinniżcie się udać do seksuologa ?
    Być może on nie będzie tym pomysłem zachwycony, ale do tego lekarza nie chodzą tylko ludzie, którzy są 'inni, gorsi, czy jacyż dziwacy’.

A nie mogłabyż z nim szczerze porozmawiać ?
    Piszesz, że chodzi 'struty’, że smutny, a Ty myżlisz, że to wszystko Twoja wina, a więc po co ta gra ?
    O takich sprawach należy rozmawiać. Przecież jesteżcie dorożli.

Ty nie powinnaż się tak tym stresować, bo to chyba nie na tym polega ?
    🙄

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Moim zdaniem musisz mu powiedziec,zeby sie tak nie przejmowal, nie stresowal bo to tylko mu szkodzi na potencje…Wspieraj go.
    Problem tkwi w jego glowie i on musi sobie dac z nim rade.Seksuolog moze w tym pomoc.
    Sprobuj kupic mu cos na potencje, teraz duzo reklamuja takich srodkow.

imported_Zoska
    Member
    • Bywalec

cos na potencje ? chyba dziewczyno z lekka przesadzilas . Takie wspomagacze sa dla troszke starszych mezczyzn a nie dla facetow lekko po 20 ! Nie uwazasz ? Mysle ze przyloze wiekszy nacisk na rozmowe i wiecej bede okazywac czulosci. poza tym jakas rozmantyczna kolacja, moze aromatyczna kapiel czy seksi bielizna powinne pomoc. Chociaz tak jak wspominalam wczesniej nie tu jest pies pogrzebany – ze mu nie stoi ! ale nie stoi mu wtedy kiedy wie o tym ze bedziemy sie kochac. Dla mnie to jest bardzo dziwne ale coz… I z jednej strony nie wiem czy takie podchody typu kolacja czy kapiel zdadza rezultat bo w tym momencie wskakujemy do punktu wejscia ! czyli podswiadoma prowokacja i namowa do seksu -nie wchodzi w gre-punkt wyjscia. no i kolo sie zamyka … jaka rada na to ? moze sobie puknac w leb ? a moze poprostu zrezygnowac z wielkiej milosci i poszukac sobie faceta na jedna noc ? chybabym sobie tego nie wybaczyla on z reszta mi tez. wiec ? trudna sprawa nie powiem …. 🙁

pokahontaz1
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Urzeczywistnij jakąż pikantną fantazję, nie ma siły, żeby więdł 😉
    Trzymam kciuki

Lucienne
    Member
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

A u mnie to jest tak, że jak się kochamy, to jest bosko! potem, po orgaźmie chwilkę odpoczywamy i za chwilę ja znowu nabieram ochoty na seks 😈 wiecie-apetyt rożnie w miarę z jedzeniem 😉 całuję go, pieszczę, podniecam, a wtedy jego Męskożć rożnie powolutku, ale rożnie żlicznie 🙂 a potem gdy we mnie wejdzie i wykona parę ruchów, on mu więdnie. Mój Mężczyzna mi tłumaczy, że jego Męskożć musi jeszcze odpocząć, bo tak 15minut po wczeżniejszym orgaźmie,to on nie daje rady.
    Też tak macie, czy tyko ja jestem taka straszna? 🙄 😈

agnieszka-m
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Skoro Twojego partnera coż podnieca to znaczy że coż go pobudza seksualnie, coż o czym on wie, coż czego nie ma w czystym seksie.
    Mężczyźni są różni tak jak różne są kobiety, niektórzy są spontaniczni, inny wymagają jakiegoż dodatku, czasami nawet wstydliwego dla jednego z partnerów. Trudno zgadnąc co chodzi mu po głowie w czasie podniecenia, ale coż napewno. Moim zdaniem potrzeba tu więcej szczerożci niż jakiegokolwiek leczenia (chyba że wchodzą zabużenia hormonalne). Każdy udany związek powinien być oparty na szczerożci i zaufaniu, skoro chodzi struty i smutny to coż go męczy, coż co moim zdaniem warto wyklarować. Wygląda na że wasz związek jest dle niego ważny, ale sprawy seksu są na drugim miejscu, wydziwiane w łózku wyglądają na przeciąganie sprawy, na chęci zaspokojenia bez typowego zakończenia. Nie jest to regółą ale faceci lubią robic to na skróty, pominąć wszelkie gry wstępne aby dojżć do tego co lubią najbardziej.

imported_Zoska
    Member
    • Bywalec

Bardzo dokladnie to ujelas ! Mala nowina jest taka ze niedawno zamowilam darmowy katalog z bielizna damska a przy okazji wyslali mi 2, z roznego rodzaju wspomagaczami lozkowymi typu: kajdanki, stroje jak dla (panienek lekkich obyczajow),sztuczne pipki,wibratory,masci i inne przerozmaite gadzety,ktore moga w czyms tam pomoc…. Moj chlopak odbierajac poczte niestety sie do jednego z nich dorwal (wiadomo do ktorego) i wieczorem poprosil mnie bysmy razem to poogladali. OK czemu nie . Wystarczylo mu ze spojrzal na jedna taka pieknie wygladajaca, naga panne i juz mial ochote…Stwierdzil ze moglibysmy kupic sobie kilka gadzetow, aby urozmaicic sobie zycie 😛 Moj chlopak jest zboczony ! To wiedzialam , ale naprawde nie myslalam ze az tak… to co mi pokazywal .. co niby mielibysmy kupic… rece mi opadly! Np. 2 sztuczne fiutki w jednym,kolor-czarny z jakimis paskami…. jak to bylo tam napisane… potrafi dogodzic kazdemu.Instrukcja obslugi : ja mam 1 czesc sobie wlozyc a 2 facetowi w dziurke 😛 ze niby mam za faceta robic ? rany Julek….. ok mozna poswirowac nawet z jakas pompeczka do zwiekszania fiutka ale takie rzeczy ??? przegial palke .. a moze to ja jestem jakas zacofana ? chociaz nie sadze… Poza tym ostatnio jakos mu sie polepszylo z czego sie bardzo ciesze, nie wiem co na to wplynelo,,, troszke z nim porozmawialam szczerze -moze to. A tak apropo tych gadzetow>: macie takie cacka w swoich szafkach ? Bo niby kazda taka niewinna a co do czego pewnie juz nie ma miejsca na upychanie tego 😛

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

nie mam takich cacek w domu ale niemiałabym nic przeciwko gdyby mj facet wyszedł z taka inicjatywą… a jak kiedys wspomniałm o wiblatorze to zapytał sie czy on mi nie wystarcza atu przecierz o to nie chodzi tylko o to zeby sobie zycie upiększyc 😉

mariusz20lat
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

sie wtrącę jak mogę 🙂 i powiem co ja o tym sadze bo facet sam najlepiej wie co mu jest itp i zna swoje ciało …

po tym co czytałem może być tak :

* albo go nie kręcisz pod względem wyglądu

* albo ma mało testosteronu ma w organizmie co za tym idzie małe chęci na sex i nie ma humoru zamulony itp jest

* albo sie stresuje co często jest u chłopaków

* albo ma problemy zdrowotne ( z ,, z misiem ” )

* itp itd

jeżeli chłopak ma takie problemy to warto : mówić mu jak bardzo tobie na nim zależy , ze jak coż to nic sie nie stanie . A z dodatków można kupić zioło tribulius tetris z olimpa ( 90 ) dokupić jeszcze taki aminokwas jak aakg co zwiększa pompę miężni i przepływ krwi na ,, misia ” tez działa i przede wszystkim facet musiał by sie wysypiać dużo bo jak mało żpi to organizm mało produkuje testosteronu a dzięki niemu facetowi sie chce itp oraz ćwiczenia na siłowni tez zwiększają jego poziom .. tym facet starszy tym mniej go produkuje organizm przez to np 17 18 latkowie itp najbardziej są napaleni …. ps można tez sprobować spontana bez mowy ze sie będzie kochać … i np wypić ze 2 piwka żeby facet był luźny . I bym zapomniał ważna role tez gra pozycja jeżeli przy pieszczotach jest git a przy kochaniu lipa trzeba dobrać najlepsza pozycje żeby jak najlepiej czul itp

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bez podniecania ?"

Przewiń na górę