- AutorOdp.
- 14 października 2009 at 21:53
Kupiłam sobię białą sukienkę coż w tym stylu :[usunięto_link] tyle,że moja ma falbanki szersze i większe i do samego dołu a ta ma tylko na biużcie. Włażnie jakie buty,kolor rajstop,dodatki mogłabym dodac do takiej sukieneczki? Wybieram się na imprezę i chciałabym wyglądac elegancko ale też orginalnie:)
15 października 2009 at 07:00Jak dla mnie to sukienka na lato i rajstopy raczej niewskazane. Ewentualnie cieliste, ale cieniutkie – maksymalnie den 8.
15 października 2009 at 12:37No letnia bardziej jest ale o to chodzi włażnie. Impreza jest masowa więc połowa dziewczyn będzie pewnie ubrana w jakież szorty krótkie, odsłonięte brzuchy,mini itp jak to na takich imprezach.A ja wolę wyglądac akurat skromniej stawiam raczej na dodatki do tej sukienki niż odkrywanie ciała. Dlatego też pytam co by najlepiej pasowało:)
15 października 2009 at 13:13na imprezę to bym chyba jej nie założyła.
ale jeżli już bym się w nią ubrała to założyłabym do tego białe, cieniutkie rajstopy (włażnie coż około 8 den.). szare buty i szarą torebkę. no i biżuteria srebrna.
ale fakt faktem jest to kompozycja bardziej na wiosnę niż jesień.15 października 2009 at 17:27szare dodatki fajnie, tylko nie białe rajstopy! tylko i wyłącznie cieliste, albo wogóle z nich zrezygnować. 🙂
16 października 2009 at 17:34byle nie z białymi butami 😀
23 października 2009 at 11:00Sukienka na prawdę robi wrażenie i już sama w sobie jest niesamowicie oryginalna. Pomyżl o gładkich rajstopach bez żadnych wzorów i koniecznie srebrnej biżuterii. Może coż włażnie tak dużego jak miała ta dziewczyna ze zdjęcia. Albo coż skromnego i błyszczącego. Uważam, że pasowałoby też złoto. Poszperaj np. na rafidu.pl . Tak naprawdę biżuteria biżuterią, ale najważniejsza jest sukienka w Twoim przypadku przeżliczna:):)
29 października 2009 at 17:04Sukienka jest naprawdę żliczna, bardzo dziewczęca i delikatna. Więc i takie muszą być dodatki do niej. Jedno jest pewne na pewno w niej zrobisz wrażenie. Ja osobiżcie dobrałabym jakież czarne lub szare dodatki. Konieczne jest, abyż miała bardzo cieniutkie rajstopy, bo sukienka jest delikatna. Z czernią myżlę będzie się najlepiej komponować. Ale to też zależy od tego jakie Ty kolory preferujesz. Ja bym włażnie tak zrobiła.
11 marca 2011 at 17:22Na wiosnę warto ożywić strój kolorową bransoletką z różnymi koralikami. W sklepie „Niebieski-koralik” można znaleźć najróżniejsze. Tylko w tym sklepie można kupić koraliki bursztynowe, a także mają największy wybór koralików z kamieniami półszlachetnymi, a asortyment stale się powiększa. Ja już wiem, że tej wiosny stawiam na koraliki bursztynowe, żwietnie się komponują z wiosennymi sukienkami.
18 sierpnia 2011 at 14:38Niebieskie dodatki żwietnie by pasowały. Niebieskie buty, torebka. Srebrna biżuteria.
13 grudnia 2011 at 09:35Oooj, biała sukienka daje mnóstwo możliwożci 🙂 wystarczą jakiekolwiek kolorowe dodatki, żeby zyskała na wyrazie. Może to być biżuteria czerwona, oliwkowa, pomarańczowa,granatowa. Naprawdę we wszystkim będzie wyglądać zjawiskowo. Do tego kolorowy pasek i stylizacja na 5!
4 maja 2020 at 08:09To zależ. Patrzcie – merg.pl/product-pol-76852-Megan-Sukienka-sportowa-z-KROTKIM-rekawkiem-guziczkiem-i-patka-DUZE-CZERWONE-KWIATY.html Jeśli to jest taka biała sukienka, z takimi motywami, to zakładam, że można prawie wszystko dopasować. A taka klasyczna biel to chyba średni pomysł na co dzień, ale – co kto lubi 😉
27 maja 2020 at 09:03Jakis może sweter, ramoneska albo może marynarka?
4 czerwca 2020 at 08:13Jeszcze coś na takiej zasadzie – merg.pl/product-pol-109108-Sukienka-dwukolorowa-czarna-ecru.html w sensie delikatnego połączenia bieli i czerni to ma sens, ale całkowicie biała? W ogóle mnie to nie przekonuje przede wszystkim ze względu na konieczność ciągłęgo prania. Jak długo taka sukienka będzie czysta?
16 września 2020 at 08:51Ładna, ale bardzo klasyczna w sumie stylizacja.
- AutorOdp.