• Autor
    Odp.
  • foka
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej dziewczyny 馃檪 znacie mo偶e dobry krem /balsam do piel臋gnacji dekoltu i biustu? co偶 co dzia艂a uj臋drniaj膮co + nawil偶aj膮co itp 馃檪

dorcia
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Z avonu jest dobry 馃檪

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

s艂ysza艂am, 偶e na biust s膮 dobre maseczki do twarzy. Musz臋 wybra膰 si臋 kiedy na zakupy i wypr贸bowa膰[ b臋d臋 chcia艂a sobie kupic jak膮偶 od偶ywcz膮, uj臋drniaj膮c膮 lub co偶 w tym stylu]… sama mam duzy biust[80C z przerzutem na D 馃檮 ] wi臋c pasowa艂o by o niego jako偶 zadba膰

Monisiek
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

KOLASTYNA-Z SERII SPECJAL BODY 馃檪 POOLECAM 馃榾

MidianOna
    Member
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Ja obecnie uzywam kremu do biustu z Oriflame. Moim zdaniem jest genijalny! 馃榾 jednak jest go niewiele, a kosztuje sporo.. Pomimo wszystko warto!

Wczesniej uzywalam kremu do biustu Miraculum z serii Body Expert. Jest tani, i tez wlasciwie przynosi efekty. Jednak nie takie jak ten z Oriflame 馃槈

sajgonka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

tez polecam z avonu!rewelacja!

sasanka
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

A ja u偶ywa艂am (bo mi si臋 sko艅czy艂) Eveline 3D. 艂adnie pachnie i pozostawia poczucie dbania o siebie (jakkolwiek to brzmi ) 馃槢

Aklime
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

偶wietny jest z firmy sexy look, po 7miu dniacz czuc juz lekki efekt.

a wiecie czy jesli karmie piersia przez nakladki to moge stosowac takie specyfiki?

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

genialny jest z eveline!!!!!! niedrogi a daje rewelacyjne efekty, skora jest taka sprezysta jakby bardziej napieta i jedrna. no i do tego slicznie pachnie. polecam. ja juz 3cia tubke stosuje i nawet nie mysle zeby przestac;]

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

ja tez jestem za tym kremikiem ujedrnia mam tez kapsulki cla clarinol i one maja dzialanie ujedrniajace musze miec podwojna sile bo mam dosc duzy biust:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " biust :)"

Przewi艅 na g贸r臋