- AutorOdp.
- 16 grudnia 2011 at 14:56
Biżuteria ręcznie robiona ma moim zdaniem ogromną przewagę np. nad sztuczną biżuterią z Chin i żwietnie nadaje się na prezent. Grunt by była solidnie wykonana i z dobrych materiałów. Ja np. nie lubię plastiku. Tak więc jestem za pasją tworzenia a przeciw tandecie:-)
22 czerwca 2012 at 10:49Trudno się z Tobą nie zgodzić, pod względem produkcji masowej niestety niemal każda biżuteria jest identyczna, podobnie jak w sieciówce typu Apart. Dlatego też starajmy się być oryginalne i wybierajmy to co dobre i sprawdzone.
12 lutego 2013 at 11:07Mnie bardzo podobają się kolczyki wykonane w technice sutaż, ale są dożc drogie, choć biorąc pod uwagę wkład pracy…
1 października 2013 at 11:57Moim zdaniem to zalezy od tego ile dożwiadczenia w kwestii produkcji i wyrobu biżuterii posiadasz. Jeżeli stosunkowo mało- nie uda Ci sie wykonać takiej broszki,to wymaga jednak troszke praktyki.
4 lutego 2015 at 12:39Jeżeli ktoż ma talent i wyobraźnie to jak najbardziej wychodzą bardzo ciekawe i pomysłowe inspiracje
18 kwietnia 2018 at 14:41Podziwiam tymi kobietami, jaki potrafią zrobić biżuterię ręcznie! Do tego potrzebny talent!
- AutorOdp.