- AutorOdp.
- 16 września 2014 at 06:40
Jak się Wam podoba biżuteria z bursztynami? Myżlicie, że pasuje na prezent dla starszej osoby. Zastanawiam się nad zakupem kompletu BEJA w sklepie online jubilea. Jak się Wam podoba?
5 listopada 2014 at 16:51Bursztyn jest niezwykle gustowny i szykowny,więc moim zdaniem można zakładać go niemal zawsze,niezależnie od wieku w jakim się znajdujemy:) To jeden z najpiękniejszych kamieni szlachetnych.
31 marca 2015 at 10:12Z bursztynem są bardzo kosztowne biżuterie. Wole jednak tradycyjne
24 sierpnia 2017 at 23:49Ja kupiłam w tym roku pierścionek będąc w Krynicy i wcale nie kosztował majątku. Zwykły srebrny pierścionek u jubilera można kupic spokojnie za około 50zł i za ten mój tez dałam 48zl 😉
Ale podobaja mi się elementy bizuterii z bursztynami9 lutego 2018 at 12:30dla mnie ten kruszec może ne istnieć, zle mi sie kojarzy i nie podoba na ciele jako biżuteria :/
27 stycznia 2022 at 22:36Mi zawsze bursztyn kojarzył się ze starszymi Paniami, do czasu gdy u koleżanki zobaczyłam piękne kolczyki z zielonym bursztynem, nie dość, że sam kamień wyglądał pięknie to wykonanie bardzo oryginalne i nowoczesne- świetny design (zakupy zrobiła w AnKa Biżuteria, teraz jestem ich stałą klientką. )
- AutorOdp.