- AutorOdp.
- 29 listopada 2012 at 16:52
Czeżć wszystkim,
Nazywam się Wiktoria Abramowicz, jestem koleżanką Agi Wiczuk, naszej polskiej młodej projektantki. Znać ją możecie z projektu dla WellDone w ramach pomocy społecznej – choinki-żwiecznika.
Postanowiłam jej pomóc i napisać o jej najnowszym projekcie – Biżuterniczce!!! To ekspozytor biżuterii, na którym możemy zawiesić zarówno wisiorki i kolczyki, jak i zamieżcić pierżcionki. A co najlepsze – nic się nie plącze, wszystko w zasięgu ręki i wzroku, i dodatkowo ładnie wygląda 😉
No i wiadomo – polski produkt, stworzony przez jedną z polskich młodych dziewczyn, więc trzeba kibicować i pomagać, o co Was proszę 😉 Im więcej takich rzeczy i ludzi u nas w Polsce, tym lepiej dla nas, co nie?
Aga stworzyła coż, czego jeszcze nie ma nigdzie, a co ułatwi nam życie.
Z resztą same zobaczcie, odsyłam wszystkie fanki biżuterii do strony.[usunięto_link]
A o Adze i jej projektach można poczytać na jej stronie:
[usunięto_link]
Pozdrawiam Was serdecznie.
Zostawiłam swój email na forum, więc możecie do mnie pisać, z chęcią dam namiary na Agę lub sama pomogę, bo prostota projektu i idea mnie urzekły.
Ps. Na zdjęciu – nasza Aga ;DWiktoria
3 stycznia 2013 at 12:55Gdzież na forum widziałam coż podobnego i szczerze mówiąc,to sam pomysł bardzo mi się podoba. Dzięki temu możemy być pewne,że całą kolekcję naszej biżuterii będziemy posiadać w jednym miejscu i nic na nie zginie.
- AutorOdp.