- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 11 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 13 lat, 5 miesi臋cy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 17 marca 2007 o 07:04 #969
To ze masz duzo sily nie znaczy ze musisz ja okazywac facetowi, zawsze mozna przeciez poudawac slaba i krucha kobietke, ktora nie ma tyle sily zeby cos podniesc, przeniesc – i tylko on moze pomoc… oczywiscie z wyczuciem zeby nie spostrzegl ze udajesz, bo wtedy to juz zupelnie glupio mu sie zrobi….
Mozna go zapisac na silownie a pozniej w silowaniu na reke dac mu wygrac zeby dzieki temu dostal wiekszego powera do trenowania…. no i nie smiac sie z jego malej sily 馃槈
Pozdrowionka!17 marca 2007 o 09:30 #47509Oj tak m臋偶czy藕ni maj膮 hopla na temat si艂. Ja na szcz臋偶cie nie musz臋 udawa膰 bo m贸j ch艂opak jest o wiele silniejszy ode mnie, ale zawsze podkre偶lam jego si艂臋 i m臋sko偶膰 na ka偶dym kroku 偶eby czu艂 si臋 dowarto偶ciowany np daj臋 mu do odkr臋cenia s艂oik z sa艂atk膮 a wtedy ro偶nie w oczach i z dum膮 pach i ju偶 odkr臋cone 馃榾
Majeczka dobrze pisze musisz troch臋 poudawa膰 偶eby si臋 lepiej poczu艂 bo ura偶ona m臋sko偶膰 mo偶e powodowa膰 frustracj臋 a jak jeszcze kto偶 si臋 zacznie z tego nabija膰 to mo偶e si臋 za艂ama膰. Mo偶e na pocz膮tek spr贸buj z s艂oikiem u mnie zawsze pomaga 馃榾
Powodzenia
11 kwietnia 2007 o 18:06 #47510oni w og贸le maj膮 hopla na punkcie sprawno偶ci fizycznej… mojemu np nie przeszkadza, 偶e du偶o szybciej ni偶 on ucz臋 si臋 r贸偶nych programik贸w komputerowych, ale to 偶e szybciej od niego biegam to jego plama na honorze… 馃槈 a jak mu m贸wi臋:”ale przecie偶 ty du偶o lepiej gotujesz…” to ju偶 bia艂ej gor膮czki dostaje m贸j luby… 馃榾
3 czerwca 2007 o 19:03 #47511O Bucik wpisuje si臋 w modny ostatni trend wy偶miewania si臋 przez kobiety z facet贸w. Jak b臋dziesz ciekawa, to odpisz臋 ci dlaczego kobiety si臋 maluj膮, perfumuj膮 i chodz膮 na obcasach (obcasikach).
3 czerwca 2007 o 19:07 #47512Ja tam na szcz臋偶cie takiego problemu nie mam, jestem o wiele s艂absza od swojego faceta 馃檪
5 lipca 2007 o 21:49 #47513ja tez jestem owile s艂absza i mniejsza od faceta mego (89kg)
9 wrze艣nia 2007 o 20:36 #47514Jestem polowe l偶ejsza od mojego faceta i 23 cm ni偶sza, bo m贸j S to duzy i umiesniony m臋偶czyzna, wiec raczej nie mam szans w si艂owaniu si臋 z nim;) Ale za to ma mnie kto nosi膰 na r臋kach 馃榾
13 wrze艣nia 2007 o 11:36 #47515Heh, a ja zawsze si臋 艂udz臋, 偶e jestem prawie tak silna jak m贸j ch艂opak i w ko艅cu dam mu rad臋… ale nie, jak go bij臋 ma艂ymi pi膮stkami (oczywi偶cie w ramach 偶art贸w, 偶eby nie by艂o, 偶e jak膮偶 przemoc w rodzinie uskuteczniamiy:D) to on si臋 偶mieje ze mnie strasznie, bo nie ma mowy, 偶ebym mu mog艂a zrobi膰 krzywd臋 (: jak go zdenerwuj臋 zaczepianiem i prowokowaniem, to mo偶e jedn膮 r臋k膮 z艂apa膰 mi obie r臋ce i nie jestem w stanie si臋 ruszy膰… o nie ma mowy, 偶ebym wygra艂a chocia偶 jedn膮 potyczk臋(:
Poszukuj膮ca, a mo偶e on po prostu boi si臋 zrobi膰 Ci krzywd臋? Albo lubi jak wygrywasz (bo sprawia Ci to przyjemno偶膰)? Hej, tacy faceci istniej膮, naprawd臋!
13 wrze艣nia 2007 o 12:21 #47516@Zielonooka wrote:
Jestem polowe l偶ejsza od mojego faceta i 23 cm ni偶sza, bo m贸j S to duzy i umiesniony m臋偶czyzna, wiec raczej nie mam szans w si艂owaniu si臋 z nim;) Ale za to ma mnie kto nosi膰 na r臋kach 馃榾
U mnie jest dok艂adnie to samo. Nie mam szans dor贸wna膰 si艂a S czy wygra膰 z nim si艂owaniem si臋 na r臋k臋 no chyba 偶e zrobi to specjalnie.
25 czerwca 2008 o 16:03 #47518jak dla mnie sytuacja jest komfortowa, przynajmniej wiesz, ze nie zrobi niczego czego by偶 nie chcia艂a 馃檪 a jak Tobie z tym 藕le, wy偶lij go na si艂owni臋 馃檪
29 grudnia 2012 o 16:32 #47517Je偶li piszesz prawde,to trafi艂 Ci si臋 leszcz 馃槅 ale mo偶e on po prostu pozwala膰 Ci wygra膰,bo wielu m臋偶czyzn tak robi, takie zabawy polegaj膮ce na pojedynkowaniu si臋 i pozwalaniu Ci wygra膰 sprawiaj膮 mu prawdopodobnie przyjemno偶膰,wiem co偶 o tym 馃榾
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.