- AutorOdp.
- 22 listopada 2018 at 14:42
Zaczęło się.
Mnóstwo promocji widzę w Empiku Online – filmy, kosmetyki, zabawki i inne rzeczy.
Gdzieś jeszcze widzieliście coś ciekawego? Wklepujcie tutaj, ale takie pewne, prawdziwe promocje 😉 Gdzie macie pewność, że cena rzeczywiście jest niższa.
2 kwietnia 2019 at 13:01Ja w tym roku kupilam tylko iPada w MediaMarkt, ale jestem mega zadowolona 😀
3 kwietnia 2019 at 16:01A mi wypada tylko czekać na kolejne okazja 🙁
2 października 2019 at 13:09Czekam z niecierpliwoscia na tegoroczny, tez kupilabym sobie iPada 🙂
7 października 2019 at 08:38A wiecie kiedy w tym roku przypada najpiękniejsze święto wszystkich zakupoholików? 😀
31 lipca 2020 at 10:21A to nie jest trochę tak, że oni zawyżają ceny przez chwile ceny a póxniej one spadają na normalne w czasie BF?
6 sierpnia 2020 at 05:43Moim zdaniem nieraz ceny są zawyżane po to aby w Czarny Piątek obniżyć je do standardowej. Jeszcze trochę i przed nami kolejny Black Friday. Czekam z niecierpliwością, ponieważ można upolować fajne okazje. Ponieważ jestem osobą ciekawą świata poszukałam w Internecie co tak naprawdę oznacza Black Friday, skąd pochodzi sama nazwa i trafiłam na naprawdę świetną stronę zailedni.pl/kiedy-jest/czarny-piatek Szczerze polecam do poczytania, ponieważ skoro obchodzimy Czarne Piątki to warto trochę wiedzieć na ten temat.
- AutorOdp.