- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2009 at 12:57
Mam ogromny apetyt i jedyne co mi pomaga to picie błonnika, ale po tych do wrzucania na wodę robi mi się niedobrze- znacie może jakiż sposób, zeby był smaczniejszy albo żeby dało się go przełknąć?
17 sierpnia 2009 at 16:52Zamaist spożywać do w tabletkach, jedz produkty zawierające dużo błonnika:) np. otręby…
17 sierpnia 2009 at 18:17nie musi byc tabletek, moze np colon C, to niby wrzuca sie na wode, ale nie ma zadnego smaku, moze bedzie lepsze
18 sierpnia 2009 at 08:25A ja widziałam gdzież błonnik Xenny (tej samej,która robi ziołowe tabl przeczyszczające!) i to nawet smakowy-jabłkowy i nie iwem w sumie czy sa inne smaki!
polecam jednak jak najwięcej błonnika spożyć ze źródeł naturalnych a później dopiero suplementować to z zewnątrz jako uzupełnienie! Wiadomo,że lepsze jest to co z natury (lepiej przyswajalne,nie drażniące itd…) niż to co syntetycznie wyprodukowane w laboratorium chemicznym!
19 sierpnia 2009 at 14:21Błonnik do ssania – np o smaku ananasa. Nie wrzuca sie do wody, lecz ssa 1 do 2 tabletek;) smak ma przyjemny;)
25 sierpnia 2009 at 14:28znalazłam taki błonnik, może jest dobry
[usunięto_link] - AutorOdp.