- AutorOdp.
- 14 stycznia 2009 at 13:24
Przeglądałam włażnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartożciowy produkt jest za friko, to chyba warto.
18 stycznia 2009 at 20:24zamówiłam! Oczywiżcie znów zaszalałam z zamówieniem bielizny (nie mam umiaru), ale czego się nie robi dla błyszczyka. Czekam teraz na przesyłkę. Jutro powinna być.
20 stycznia 2009 at 21:53Czego się nie robi dla bielizny 😀 Błyszczyk fajna rzecz, zwłaszcza Lancome, choć ja poluję na gratisy Diora (ale się pewnie nie doczekam :P)
Co do bielizny natomiast mam tak samo – teraz jestem na etapie kupowania masowo [usunięto_link] – od 3 miesięcy już nie umiem bez nich żyć – aż strach pomyżleć, co będzie później… 🙄 [/url]21 stycznia 2009 at 22:30Coż w tym jest…jak jestem na zakupach, to ogladam każde stoisko z bielizną, a potem szukam tego na necie 😉
A jaka jest afera o torebki???łooooo…cały wieszak 😉 [usunięto_link]11 lutego 2009 at 14:56[usunięto_link] wrote:
Przeglądałam włażnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartożciowy produkt jest za friko, to chyba warto.
wiesz może do kiedy jest ta promocja ?
Ja kilka razy juz kupowałam na intymnej głównie koszulki satynowe ,ale to jest tez spora pokusa.12 maja 2010 at 09:16a ten błyszczyk to oryginalny jest?
- AutorOdp.