- AutorOdp.
- 14 grudnia 2008 at 18:48
mam dosyc poważny problem .
nie wiem jak powiedzieć o tym mamie . a do ginekologa boje się iżc , b nie wiem co mam mu powiedzieć .;/
a więc zacznę .
od pewnego czasu zauważyłam , że moje wargi sromowe dostały innego koloru ;/ . boję się . bo nie wiem co to może być . proszę pomórzcie mi . może ktoż z was miał coż takiego .14 grudnia 2008 at 19:31😆
zrobily sie zielone?
14 grudnia 2008 at 19:58Samowystarczalna, w tym wypadku, wbrew temu jak się nazwałaż… potrzebujesz jak widać czyjejż pomocy. 😉
Twoje wargi sromowe mogły się zmienić, jeżli jesteż jeszcze bardzo młoda.
A z mamą powinnaż móc porozmawiać o takich sprawach. Wyjażnij jej w czym rzecz, podejrzewam, że powinna Cię uspokoić.Chyba, że… faktycznie nie jest to kwestia nieznacznej zmiany odcieniu, bo wargi zrobiły się niebieskie, zielone czy czarne…
15 grudnia 2008 at 18:56czarne ;/ .
a nie wiem jak mamie to powiedzieć ;/a jesli chodzi o mój nick to nie moja wina .
nic innego do głowy mi nie przyszło ; D .
nie czepiajcie się .15 grudnia 2008 at 18:57[usunięto_link] wrote:
😆
zrobily sie zielone?
nie zielone tylko czarne .
15 grudnia 2008 at 19:32Idą żwięta,czas się umyć…
A serio to skąd mamy wiedzieć co Ci jest?Idź i powiedz mamie,a potem do lekarza i się powinno wyjażnić.
15 grudnia 2008 at 19:33sorki .
ale sie tylko pytam . jeżli nie wiesz to się nie wypowiadaj . !15 grudnia 2008 at 20:10Wątpię,zeby ktokolwiek wiedział co Ci jest.
15 grudnia 2008 at 20:44[usunięto_link] wrote:
Idą żwięta,czas się umyć…
Daruj sobie.
Samowystarczalna, przez internet niestety nikt Ci tego nie powie. Podejrzewam, że to nie kolor czarny, a bardziej zbliżony do fioletowego? ([usunięto_link])
Tak czy inaczej- zamiast umierać ze strachu powiedz mamie o tym jak najszybciej!
15 grudnia 2008 at 21:36[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
😆
zrobily sie zielone?
nie zielone tylko czarne .
to na pewno zgnily.
niedlugo odpadna i bedzie po problemie.16 grudnia 2008 at 19:52@Olguż wrote:
[usunięto_link] wrote:
Idą żwięta,czas się umyć…
Daruj sobie.
Samowystarczalna, przez internet niestety nikt Ci tego nie powie. Podejrzewam, że to nie kolor czarny, a bardziej zbliżony do fioletowego? ([usunięto_link])
Tak czy inaczej- zamiast umierać ze strachu powiedz mamie o tym jak najszybciej!
dziękuję ; D .
postaram się jakoż powiedzieć . ;p17 grudnia 2008 at 15:09Dlaczego kobiety/dziewczyny zamiast iżc do ginekologa wciąż radzą się w tak powaznych sprawach na forach. Wstyd? Strach? Myżlałam,że żyjemy w cywilizowanym kraju…
21 grudnia 2008 at 23:13[usunięto_link] wrote:
Dlaczego kobiety/dziewczyny zamiast iżc do ginekologa wciąż radzą się w tak powaznych sprawach na forach. Wstyd? Strach? Myżlałam,że żyjemy w cywilizowanym kraju…
strach ;DD .
nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa .22 grudnia 2008 at 01:36ginekologa nie mozna i nie wolno sie bac !!!!!
4 lutego 2009 at 11:25Czarne wargi to nic normalnego. Musisz koniecznie z tym iżć do ginekologa. Być może to jest jakież zakażenie, jakaż choroba. No wątpię byż tak się zaniedbała intymnie aż czarno było.
Ale nigdy się z takim czymż nie spotkałam. - AutorOdp.