- AutorOdp.
- 24 października 2008 at 00:46
he he he widać jednak ci się to podoba 🙂 ech sadomasochizm to piękna i obustronnie spełniająca relacja.
WON ❗ i nie zakładaj więcej takich dennych tematów tutaj.
24 października 2008 at 11:39chyba młodożć przez ciebie przemawia skoro nie widzisz sama ze czas tracisz, facet znalazł sobie mloda dziewuche bo zobowiązań poważniejszych nie musi miec, na te zobowiązania niema teraz czasu. Radze ci jedno przeszukaj jego telefon – gwarantuje Ci ze szybko zmienisz zdanie i bedziesz zmuszona sie z nim rozstac. Nie mysl ze jestem przeciwko Tobie ale z nie jednego pieca chleb jadła i wiem z czym sa związane zachowania jakie opisujesz
16 grudnia 2008 at 18:17Powiem Ci jedno, miałam kiedys takiego faceta dla którego byłam niewolnicą on mógł wszystko a ja nic…i glupia zgadzałam sie na to bo go kochała, ale kiedys przegioł tak że odeszłam bez słowa…nie zrobił nic żebym wróciła teraz jest rok po żlubie bo wpadł ze swoją kolejna dziewczyna i ona teraz mieszka z rodzicami i małym dzieckiem, bo on wyrzucił ją z domu wyzywając od najgorszych tylko dlatego, że usiłowała cos w nim zmienić. Takich ludzi nie da sie zmienić oni już tacy zostaną …pomyżl czy kiedyż chcesz też tak żyć ?? Zadaj sobie pytanie czy jesteż z nim bo go kochasz czy z przyzwyczajenia???
Jeżli nie otworzysz oczu na to co on z Tobą robi i będziesz go usprawiedliwiać tak jak ja robiłam nigdy nie będziesz szczężliwa i wiem to z własnego dożwiadczenia więc posłuchaj i nie kieruj się tym co mówi serce tylko rozum, bo to pierwsze nie zawsze wskazuje odpowiednia drogę. Napisałaż tu żeby ktoż Ci pomógł więc poczytaj ze 100 razy to co Ci ludzie Ci tu piszą bo w zupełnożci się z nimi zgadzam…Oni dobrze Ci radzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - AutorOdp.